Az Oscar-díj elnyerése után néhány órával Ben Affleck megszabadult jellegzetes szakállától. Az arcát csúfító szőrzetet egy Los Angeles-i étteremben vágta le.

Az Argo-akció című film Oscar-díját ünnepelték a vasárnapi díjátadó után a nyugat-hollywoodi Craig's étteremben, amikor Affleck úgy döntött, levágja a szakállát. Ezzel jelezte, hogy egy rész lezárult az életében - idézett egy ismert hollywoodi sztárt az E! News hírportál.

AFP


Az általa rendezett filmben Affleck a főszereplőt, Tony Mendez CIA-ügynököt alakítja, emiatt növesztette a jellegzetes szőrzetet. A 40 éves színész felesége, Jennifer Garner és három gyermeke egyáltalán nem szerette a színész szakállát. "Egységesen gyűlölték, a legkisebb lányom kérte is, hogy nem vágnám-e le" - mondta egy korábbi interjújában Affleck, aki elismerte, hogy saját magának is vegyes érzelmei voltak a szőrzetet illetően. "Néha kedveltem, de volt, amikor aggódtam amiatt, hogy olyan vagyok, mint Barry Gibbs, a Bee Gees együttes sztárja" - magyarázta.

Forrás: MTI

 

Keresztes Ildikó nagyon szereti új testrészéthttp://www.life.hu/legykepben/20130226-keresztes-ildiko-enekesnot-mar-regota-zavarta-a-porckinovese-az-orran.html Janet Jackson titokban ment férjhezhttp://www.life.hu/szeress/20130226-janet-jackson-enekesno-harmadszor-is-ferjhez-ment-a-valasztott-gyerekkori.html Megtalálták Freddie Mercury eddig eltitkolt sírhelyéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-huszonegy-evvel-halala-utan-megtalaltak-freddie-mercury-aidsben-elhunyt-enekes.html Mádai Vivien lefolyik a képernyőről - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-durva-kritikat-kapott-elhizasaval.html Gyönyörű ruhák az Oscart követő partikonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-85-oscargalat-koveto-vanity-fair-es-eltohn-john-partijan.html Íme a 9 és a 86 éves Oscar-jelölt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-oscar-voros-szonyeg-minden-idok-legfiatalabb-es-legidosebb-jeloltje-quvenzhane.html Jennifer Lawrence elesett, mielőtt átvette az Oscarthttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-jennifer-lawrence-terdre-esett-a-lepcson-az-oscardijatadon.html A legszebb sminkek és hajak az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-85-oscardij-atado-voros-szonyegen-felvomult-legszebb-sminkek-es.html Oscar: A legszebb és legcsúnyább összeállításokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130225-a-85-oscar-dij-atado-voros-szonyegen-a-legszebb-es.html Íme az Oscar-díj nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20130225-oscar-dij-atadas-nyertesei-ime-a-nevsor.html