terhesség Balogh Edina család Barátok közt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője első gyermekét várja férjével, Som Krisztiánnal. Balogh Edina most a hetedik hónapban van és kisfiút vár.

A Barátok közt Nádor Kingájának az élete nem egyszerű, szerencsére az őt alakító Balogh Edinánál minden rendben van. Edina 2012 májusának végén ment férjhez a sorozat zeneszerzőjéhez, Som Krisztiánhoz. Néhány hónappal később bejelentették, hogy a szép sorozatszínésznő kisbabát vár.

rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor
rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor

A tévében jelenleg futó részeket néhány hónapja forgatták, de már azokon is látszik, hogy egyre kerekebb a pocakja. A színésznő jelenleg a hetedik hónap végén van. A Fókusznak elmesélte, nagyon aktív a kicsi: este tizenegy körül kezd mozgolódni és van, hogy hajnal négyig nem hagyja abba. Edina egyébként továbbra is rendszeresen mozog, jelenleg kismamajógázik.
A pár az első ultrahangok egyikén tudta meg, hogy kisfiú érkezik a családba, aminek először az apuka örült jobban, hiszen ő eleve fiút szeretett volna. A kisfiú a Noel nevet kapja majd, és már az is biztos, hogy idővel lesz kistestvére is.

Balogh Edina: "Nagyon nehéz természet vagyok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110904-balogh-edina-nagyon-nehez-termeszet-vagyok-szily-nora-interjuja.htmlSzabó Zsófi új szerelme Balogh Edina volt pasijahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110620-szabo-zsofi-uj-kedvese-balogh-edina-egykori-szerelme.htmlPocakot villantott a Barátok közt szépségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130221-a-baratok-kozt-szepsege-balogh-edina-pocakja-mar-gombolyodik.htmlMegsérült a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130215-varga-izabella-a-baratok-kozt-sorozat-szinesznoje-megserult-a-szombat.htmlA halálból menekült meg a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130212-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-sztarja-vili-bacsi-eletmento-szivmuteten.htmlKeményen küzd az erotikus kisugárzásért a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-varga-izabella-baratok-kozt-ugyvednoje-a-szombat-esti-lazban.htmlA Barátok közt sztárja a Szombat esti lázbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130118-varga-izabella-szineszno-a-baratok-kozt-cimu-sorozat-ugyvednoje-a.htmlKórházba szállították a Barátok közt színésznőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130119-korhazba-szallitottak-reszleges-szalagszakadasa-miatt-a-baratok-kozt-szinesznojet-peller.htmlElhagyta feleségét a Barátok közt színésze, de még nem válnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130112-elhagyta-uj-szerelmeert-feleseget-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-szinesze.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.