Óriási hurkái lettek Kirstie Alleynek - szerencsére csak egy vicces képen. A fotót a színésznő rakta ki Twitter oldalára. Így gúnyolta ki saját magát és állandó diétamániáját. Van humora a nőnek!

Belevaló nő Kirstie Alley. A színésznő saját szenvedéséből csinált viccet. A minap saját Twitter oldalára rakott ki egy fotót: ezen egy kövér nő testére szerkesztette rá a saját arcát, így első ránézésre olyan, mintha ő lenne a duci.

Forrás: Twitter/kirstiealley
Nagynak tűnik a fenekem ebben a bugyiban? - teszi fel a kérdést Kirstie

A színésznő így gúnyolta ki fogyókúra-küzdelmeit. Ahogy a Life.hu is megírta, Kirstie régóta harcol a fránya kilókkal. Közben szerencsére a 62 éves sztár nem felejtette el humorát. Azt írta a kép alá: "Kezdtem túl jól kinézni, ezért elkezdtem sört vedelni." Annyira jó fej!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Évtizedek óta súlyproblémákkal küzd Kirstie Alleyhttp://www.life.hu/life/galeria/20130111-fotokon-akkor-es-most-kirstie-alley-szineszno.html Kirstie Alley hihetetlen fogyásahttp://www.life.hu/life/galeria/20110916-kirstie-alley-hihetetlen-fogyasa.html Turmixdiéta: itt az új csodafogyókúra?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130312-turmix-dieta-a-dietetikus-lerantja-a-leplet-az-uj-csodafogyokurarol.html Fogyókúratipp: tedd le az autót!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130115-a-fogyokura-legkezenfekvobb-es-legegyszerubb-modja-ha-nem-autoval-megyunk.html Öngyilkos diéta: A féregfogyókúrahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130114-a-feregfogyokura-galandfereg-bejutattatasa-a-szervezetbe-toxikus-az-emberi-szervezet.html