Thandie Newton Ryan Gosling Eva Mendes Joshua Jackson rúzs Nicole Kidman Vince Vaughn smink szépség Bradley Cooper fodrász szépségmustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten Hollywood sármőrjei kitettek magukért a vörös szőnyegen. De a hölgyek sem tétlenkedtek. Viselj zöldet, borzold a hajad és rúzsozd eperszínűre az ajkaidat - akár ez is lehetett volna a jelszavuk. Mi is örömmel követnénk már az üde, tavaszi trendeket! Következzen a Life.hu szépségmustrája - ezúttal a férfiak sem maradtak ki a kritikából.

Hódíts zöldben!

Imádjuk a zöldet, csak jönne már a tavasz! Az idei a smaragdzöld éve, de a sztárok a zöld különböző árnyalatait is örömmel választották. Ám vannak, akinek még gyakorolniuk kell a dolgot. Melissa Bushell egy khakizöld, hálós ruhában mutatta meg vaskos lábait, Claudia Jordan pedig egy felül fekete necc anyaggal szabott ruhában bájolgott. A vörös hajú Rose Leslie színésznőn azonban remekül áll a smaragdzöld, és még az sem zavaró, hogy egy overállhoz választotta ezt a színt.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Ha nem kedveled különösebben a zöldet, de mégis követnéd a trendeket, válassz egy ilyesmi színű lábbelit. Sophie Turner erős mentaszínű tűsarkúja igazán csajos, Sami Gayle smaradgszínű platformszandálja pedig egy jóval vadabb darab. Mindkettőt imádjuk!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kócold a hajad!

A fonatok mellett a szélfútta, kócos frizurák is divatosabbak, mint valaha. Az irigylésre méltóan szép hajú színésznő, Natalie Dormer a csigákba szárított tincseit felül kócosra hagyta - az összhatás laza volt és nagyon szexi. Cory Kennedy modell haja ennél már nem nagyon lehetne kócosabb - nekünk az előbbi verzió sokkal jobban tetszik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így rúzsozz tavasszal!

Nemrég álomszép málnaszínekben pompáztak a sztárok, a héten azonban az üdébb árnyalatok mellett tették le a voksukat. Thandie Newton fuksziaszínű rúzsa szemet gyönyörködtető volt, Roxane Mesquida pedig az érett eperszín mellett döntött. Nicole Kidman visszafogottabbra vette a figurát, és jól is tette: ez a smink nagyon passzolt a sztárhoz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hajbajok

Marion Cotillard és Helen Mirren nemrég új frizurával pózolt a fotósok előtt. A francia szépség egy igen érdekesen nyírt frufrut viselt. Bár a szép színésznőnek gyakorlatilag minden jól áll, mi nem ilyen frufrut választottunk volna. Helen Mirren színésznőnek is jobban állt a hosszabra hagyott frizura, de a rövid, tépett, hátul felnyírt fazon is vagány és fiatalos.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto



Bekékültek a pasik!

Míg a hölgyek a zöldért rajonganak, addig az úriemberek a kék szín szerelmesei voltak a héten. Josh Jackson színész biztosan stílusleckéket vesz kedvesétől, Diane Krugertől. A Dawson és a haverok egykori sztárja szokatlan módon egy indigókék öltönyt választott - nekünk pedig nagyon bejött a lazán szexis szett. A tévés Stephen Hill kicsit elegánsabbra vette a figurát az acélkék öltönyével - ez is remek választás volt!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bárcsak ők jönnének locsolkodni!

A mustránkból nem maradhatott ki Hollywood jelenleg két legnagyobb és legsikeresebb szívtiprója: Ryan Gosling és Bradley Cooper. A két sármőr közös filmjük, a The Place Beyond The Pines premierjére látogatott el, szettjük persze kifogástalan volt. Míg Bradley biztosra ment, addig Ryan a szokásához híven valami különlegeset választott: remekül állt rajta az olívazöld bársonyöltöny. Vajon ezt Eva Mendes is így gondolja?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét csalódása

Sem a fenti négy úriembertől, sem egykori kedvesétől, Jennifer Anistontól nem lopott stílustrükköket Vince Vaughn. Sőt, láthatóan az edzőjét is hanyagolja a sztár, aki egy számmal kisebb méretű kabátban, rossz frizurával és igénytelenül pózolt a fotósok előtt. Ráférne Vince-re valaki, aki utat mutat neki...

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Öltözz a körömlakkodhoz!http://www.life.hu/szepulj/20130325-koromlakk-mintak-szinek-manikur-a-tavaszi-trendek-szerint.htmlÁlhasat hord Katalin hercegnő hasonmásahttp://www.life.hu/szepulj/20130326-a-terhes-katalin-hercegno-hasonmasa-meg-a-terhesseget-is-bevallalta.htmlFeszes popsi szupermodell módrahttp://www.life.hu/szepulj/20130320-candice-swanepoel-szupermodell-beavatott-feszes-popsijanak-titkaiba.htmlCsodás hajvíz a ragyogó tincsekérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130321-hogyan-legyek-jo-no-hajviz-keszitese-otthon-citrombol-csalanbol-almaecetbol.htmlMindent a sminktetkókrólhttp://www.life.hu/szepulj/20130321-a-sminktetovalasok-veszelyeirol-es-az-eltuntetesrol-pintes-andrea-szakertonk-mesel.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.