A 79 éves Joan Collins őszintén vallott karrierje nehézségeiről és elárulta, hogy egész életében diétázott a szerepei kedvéért. A fogyás érdekében még a drogoktól sem zárkózott el.

A színésznő legismertebb alakítását a '80-as években készült Dinasztia sorozatban nyújtotta, szerepeiért azonban mindig keményen meg kellett dolgoznia. A rendezők mindig ragaszkodtak ahhoz, hogy lefogyjon, ezért egy alkalommal még amfetamin-tablettákat is szedett, hogy meggyorsítsa a folyamatot. "Amint a rendezők megláttak élőben, ragaszkodtak hozzá, hogy diétázzak és tornázzak minden nap. Paradicsomot és túrót ettem, aztán salátát és túrót, vagy esetleg túrót túróval" - mesélte Joan.

Forrás: AFP

Miss Collins 2010 óta már nem vállal szerepeket, aminek minden pillanatát kiélvezi. "Ahhoz, hogy visszavonuljak, nagy ösztönzést adott a tudat, hogy nem kell többé fogyókúráznom. Egy színésznőnek ugyanis mindig diétáznia kell, ha dolgozik."
A nyugdíjas sztár tavaly az egyik csokireklámban is feltűnt, sőt azt is elárulta, hogy szabadidejében ő maga is szívesen fogyaszt édességet: "A kanapémon fekve szoktam relaxálni, ilyenkor tévét nézek, magazinokat olvasgatok és csokit eszem."

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsírt! a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Akarom a terhesség előtti testem!http://www.life.hu/ez-zsir/20130409-balogh-rita-a-life-szakertoje-segit-a-szules-utani-alakformalasban.html A 21. század mániája: egészségfüggőséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20130409-egeszsegfuggok-testedzes-mindenek-felett-egeszsegmanias-emberek.html Sarka Kata diétája kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/ez-zsir/20130410-hajdu-peter-musorvezeto-aggodik-amiert-felesege-sarka-kata-dietazik.html Legyőzte a diéta a szép színésznőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130409-mischa-barton-szineszno-elbukta-fogyokurajat-es-kisse-meghizott.html