A rajongók legnagyobb örömére Shakira és Gerard Piqué nem rejtegetik a kis Milant. Sőt, a kolumbiai énekesnő hetente posztol egy újabb cuki képet a csöppségről. Nálunk pedig indul a "Milanbaba" rovat!

Legutóbb is Shakira posztolt egy tündéri képet a kis Milanról, akkor a kisfiú épp útvelet kapott. Most pedig, hogy elindult a The Voice, a zsűrimama a stúdióba is magával vitte a gyermekét. És ami még cukibb, hogy Milant a zenei tehetségkutatóhoz öltöztette.

Forrás: Facebook/Shakira

A bociszemű kisfiú nemrég lett kéthónapos és nagyon szépen cseperedik. Legutóbb például elkísérte papáját a Barcelona stadionjába is. A csillogó szemű "Milanbabának" szerencséje van, hiszen egész biztosan jó géneket örökölt. A szeme már most a mamájáé, és reméljük, hasonlítani fog szexi papájára is, akiről egy különleges összállítást találsz a Napi hím oldalon.

Szülés után is szexi szirén Shakirahttp://www.life.hu/szepulj/20130328-shakira-kolumbiai-enekesno-megmutatta-szules-utani-tokeletes-alakjat.html Hatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.html Shakira kisfia Barca-mezben szurkolt apukájánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130313-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-is-szurkolt.html Shakira kisfia kiment a papája meccsérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-kiment-az.html Shakira babája puszit kap aputólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130205-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-babajarol-keszult-kep.html Íme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.html Megszületett Shakira babája!http://www.life.hu/legykepben/20130123-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-kozos-gyermeke-megszuletett.html