izomzat fitnesz Dér Heni Bencsik Tamara edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni szálkás, szépen kidolgozott alakját annak köszönheti, hogy rendszeresen időt szakít az edzésre. Mostanában gyermekkori barátnőjével, a szintén megasztáros Bencsik Tamarával formálódik. Tamara egy éve foglalkozik testedzéssel, és ő ismertette meg Henivel az egyik új alakformáló módszer jótékony hatásait. Hogy pontosan hogyan működik a dolog, és a lányok miért ezt a módszert választották, azt a videóból megtudhatod.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez Zsírt a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



A futás vagy a séta az egészségesebb?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130411-edzes-es-mozgas-a-futas-vagy-a-seta-az-egeszsegesebb.htmlÍgy segít a térdeden a spinning!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130314-tevedes-hogy-a-spinning-edzes-karos-a-terdek-izuleteire.html5 szuper gyakorlat a karcsú lábakérthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130320-fogyas-es-edzes-5-szuper-gyakorlat-a-karcsu-labakert.htmlÍgy kerüld el a rosszulléteket edzésenhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130319-rosszullet-edzesen-tippek-es-trukkok-a-mozgashoz-balogh-rita-szekerto.htmlÍgy lesz formás popsid, mint egy világsztárnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130308-jessica-chastain-szineszno-formas-popsijanak-titka.htmlÍgy mozgasd meg magad az irodában!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130305-fej-nyak-es-hetfejes-irodai-munka-kozben-balogh-rita-szakerto.htmlMozgás betegen: ártalmas vagy gyógyító?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130225-az-influenzaszezonban-a-mozgas-artalmas-es-hasznos-is-lehet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.