Szexi ázsiai hölgy méretes keblekkel

mell modell szexi Japán LifeNight póló ázsiai Anri Sugihara villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az apró pólócskának nem barátai a hatalmas cicik. Vagy mégis?

Megdőlni látszik az a sztereotípia, miszerint az ázsiai hölgyek nem büszkélkedhetnek olyan nagy dekoltázzsal. A japánok közkedvelt modellje, Anri Sugihara, egy magazinfotózás kedvéért pózol egy szál bugyiban és rövidke felsőben. Annyira rövidben, hogy cicijei nem is nagyon férnek el alatta - a férfiak nagy örömére. A szexi képeket a blogon nézheted meg, ide kattintva.

Forrás: Facebook/Anri Sugihara
Forrás: Facebook/Anri Sugihara

Divatbotrányok: prostis dívák a színpadonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-divatbotranyok-sorozatban-prostis-divak-a-szinpadon-taylor-momsen-lady-gaga.htmlSzázlábúakkal pózol a különc színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130419-tilda-swinton-brit-szineszno-bizarr-fotosorozatot-keszitett-a-brazil-dzsungelben.htmlÚj divatőrület: tetkó a mellbimbón (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130419-egyre-tobb-no-ker-mellbimbo-tetovalast-ez-lett-az-uj.htmlMondj nemet az anorexiára! Sokkoló kampányhttp://www.life.hu/legytrendi/20130419-figyelemfelkelto-fotokkal-probalja-felvenni-a-harcot-az-anorexia-ellen-egy.htmlBizarr és extrém a jövő férfitangájahttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-lifenight-bizarr-es-extrem-ferfitangat-dobott-piacra-egy-francia-divatceg.htmlKiálló mellbimbóival sokkolt Beyoncéhttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-beyonce-enekesno-meresz-ruhaban-lepett-fel-szerbiaban-legujabb-turnejanak-allomasan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.