Kendall Jenner tökéletes alakjára még nővére is irigykedik.

A legifjabb Kardashian-lány, Kendall Jenner, mindössze 17 éves, mégis a lába előtt hever a világ. A nemrég közszemlére tett bikinis fotói után pedig most már elhisszük, van oka féltékenykedni Kim Kardashiannak is.
Kendall nemrég Görögországban vakációzott családjával, a hely forró hangulata pedig úgy tűnik, rá is átragadt. A tükör előtt pózolva falatnyi bikiniben fotózta le magát, melyet rögtön utána az Instagramon tett közzé.

Forrás: Instagram/Kendall Jenner

Hogy mit szólt ehhez a 32 éves valóságshow-sztár? Kim - aki saját bevallása szerint büszke pluszkilóira - féltékeny, ugyanakkor büszkén mutogatott egy videót nem olyan régen csodás alakú húgocskájáról, amin Kendall éppen aprócska bikinijében sütteti magát a napon. "Annyira irigyellek, hogy ilyen magas vagy!" - fakad ki a kisfilmben a hatodik hónapban lévő Kim.

 
 

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!

 
Molnár Andrea letáncolja magáról a feleslegethttp://www.life.hu/ez-zsir/20130424-a-szombat-esti-laz-szepsege-molnar-andrea-letancolja-magarol-a.html Szörnyen narancsbőrös Britney combjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130430-britney-spears-enekesno-combja-nagyon-narancsboros.html Megint visszahízott Kelly Osbournehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130430-kelly-osbourne-celeblany-elengedte-magat-es-visszahizott.html 57 évesen is dögös a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130429-kim-cattrall-szineszno-remekul-nezett-ki-a-laurence-olivierdijak-vasarnapi.html Betegesen sovány lett az egykori Bond-lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130425-denise-richards-szineszno-nagyon-sokat-fogyott.html Ez Dér Heni bombatestének a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130416-bancsik-tamara-edzi-der-heni-enekesnot-a-lanyok-regota-ismerik.html