Mintha semmit nem viselt volna Jennifer Lopez. Messziről legalábbis így nézett ki az énekesnő, aki legújabb videoklipjét forgatta a tengerparton.

Átlátszó fürdőruhában táncikál és rohangál a tengerparton Jennifer Lopez - mindezt egy új videoklip kedvéért, amelyet hétvégén forgatott a rapper Pitbull-lal. A díva a testszínű ruciban úgy fest, mintha semmit nem viselne. A dögös képekért kattintsatok ide!

Forrás: AFP

A szexi fürdőruhában jól látszik, hogy J.Lo 43 évesen is kirobbanó formában van. Az énekesnő a klip kedvéért egy kicsit fáraónősre vette a figurát: az egyik jelenetben hatalmas aranyékszert visel és rikító narancssárga színűre rúzsozta a száját. A sztár 5 éves ikreit nem vitte magával a klipforgatásra.

 

Jennifer Lopez pánikba esett fia kisebb balesete miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130430-jennifer-lopez-panikba-esett-fia-kisebb-balesete-miatt.html Fehérnemű nélkül kacérkodott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-jennifer-lopez-szinesz-es-enekesno-bugyi-nelkul-jelent-meg-uj.html Jennifer Lopez bővíti a családothttp://www.life.hu/anyaskodj/20130118-jennifer-lopez-enekesno-boviti-a-csaladot-casper-smarttal.html Tízmilliós gázsi az X-Faktor mentorainak?http://www.life.hu/szorakozz/20130505-tizmillios-gazsit-kap-az-rtl-klub-tehetsegkutatojanak-az-xfaktornak-uj.html Póló nélkül bokszol Ryan Goslinghttp://www.life.hu/szorakozz/20130504-felmezetelul-bokszol-ryan-gosling-szinesz-az-only-god-forgives-cimu.html