Tallulah Willis épp a barátnőjével strandolt, amikor bikinialsója miatt kellemetlen szituációba keveredett.

Bruce Willis és Demi Moore lánya épp a barátnőjével napfürdőzött a mexikói Cabo San Lucas partján, amikor egy kisebb baleset történt. A 19 éves leányzó ugyanis nem volt elég körültekintő, már ami a bikinijét és a lesifotósokat illeti. Félrecsúszott bugyiját és majdnem mindent, ami az alatt volt, közszemlére tett, egy paparazzó pedig azonnal megörökítette a nem mindennapi látványt.

Forrás: AFP

A Willis-Moore lányoknál nem egyedi eset Tallulah villantása, mindegyikőjük kiveszi részét a botrányokból. A 21 éves Scout például megmutatta meztelen hátsóját egy magazinfotó kedvéért, a legidősebb nővér, Rumer pedig nem éppen a páratlan stílusérzékéről híres.

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Meztelenül napozik Kate Mosshttp://www.life.hu/legytrendi/20130509-kate-moss-szupermodell-meztelenul-reklamoz-naptejet.html "Meztelen fürdőruhában" hancúrozott J.Lohttp://www.life.hu/legytrendi/20130506-jennifer-lopez-enekesno-legujabb-videoklipjet-egy-atlatszo-furdoruhaban-forgatta.html Meztelenül pózol a Forma-1-es örökösnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-tamara-ecclestone-modell-meztelen-kepei-a-playboy-majusi-szamaban-jelennek.html Grammy-gála: Nem maradt el a villantáshttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-az-55-grammy-dijatado-gala-legszebb-es-legcsunyabb-ruhai-a.html Emlékezetes villantások 2012-benhttp://www.life.hu/legytrendi/20121221-emlekezetes-villantasok-2012ben-madonna-enekesno-tolvai-reni-enekesno-es-liptai.html Botrányok: Emlékezetes celebvillantásokhttp://www.life.hu/legytrendi/20121030-divatbotranyok-a-legemlekezetesebb-celebvillantasok.html