fashion week Rumer Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore és Bruce Willis bájosnak éppen nem nevezhető lánya sosem a kiváló stílusérzékéről volt híres. Pár nappal ezelőtt egy vörös szőnyeges eseményen bemutatta, tud ő még újat mutatni a többi sztárocskának.

Rumer Willis sem hagyta ki Paul McCartney új videójának, a My Valentine-nak a premierjét. Erre a jeles alkalomra Miss Willis a zenész lánya, Stella McCartney divattervező 2012-es téli kollekciójából választotta ki ezt a rémes darabot, melynek rövid verziója 2754 dollárt kóstál. Csak annyit mondhatunk: ez igazi pénzkidobás volt a részéről!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rumer sem a színt, sem a fazont nem találta el, sőt, a két lehető legelőnytelenebbet ötvözte egymással. A földig érő ruha ugyanis egyáltalán nem volt elegáns, leginkább olyan otthonkára hasonlított, melynél sokkal különbet találnánk a nagymamánk szekrényében. A sztárcsemete tovább fokozta szörnyű kinézetet azzal, hogy a puccos eseményre egy hosszú, fekete, kötött kardigánt és kanárisárga cipőt választott a ruhához. Ez utóbbival nem is lett volna baj, ha ez a szín nem csak a ruha mintájában köszön vissza. Nem igazán értjük, miért költötte a hölgyemény a pénzét erre a ruhára, és azt sem tudjuk, ki segített neki kiválasztani a darabot. Reméljük, visszanézve a róla készült képeket, Rumer is rájön, hogy pár nappal ezelőtt nagyon mellényúlt a premieren!

Tipp! Érzéki fotók: így árulják magukat a hírességek! Kattints a galériáért!



Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.