Hol van már a '90-es évek szexi sztárja, akit minden akkori tini elfogadott volna kispárnának? Keanu Reeves püffedt arcú, tokás férfiként érkezett Cannes-ba.

Keanu Reeves vasárnap megérkezett a cannes-i filmfesztiválra. A püffedt arcú, lenőtt hajú, tokás színész lassan már nyomokban sem tartalmazza a '90-es évek egyik szexszimbólumát. A róla készült friss képeket itt nézheted meg. A sztárnak két filmje is lesz 2013-ban, mindkettő az utómunkálatoknál tart. A filmek közül az egyik megkövetelte, hogy Keanu Reeves topformában legyen a forgatáson - egy 18. századi szamurájt alakít. Nagyon valószínű, hogy a hónapokig tartó munka után egyszerűen csak elengedte magát egy kicsit. Kár!

Forrás: AFP
Keanu Reeves 2012 őszén

Mégse rúgták ki Keanu Reeves roninjainak rendezőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121003-mozi-szorakozas-program-megse-rugtak-ki-keanu-reeves-roninjainak-rendezojet.html Kirúgták a rendezőt! Áll a bál Keanu Reeves készülő szamurájos filmje körülhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120925-mozi-film-szorakozas-all-a-bal-keanu-reeves-47-roninja.html Magyar aktmodell csábítja el Keanu Reevest?http://www.life.hu/szorakozz/20110503-magyar-aktmodell-csabitja-el-keanu-reevest.html Keanu Reeves Budapesten lesz szerelmes?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110314-keanu-reeves-budapesten-lesz-szerelmes.html Alig érkezett Budapestre, máris milliós kárt okozott Keanu Reeveshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110301-budapestrre-erkezett-keanu-reeves.html