Penélope Cruz spanyol színésznő egy vadító, tűzpiros ruhába bújtatta óriási pocakját. Második gyermekét várja, bármikor szülhet.

Szülés előtt nem sokkal is lehet valaki csinos. Íme a bizonyíték: Penélope Cruz. A 39 éves spanyol híresség csodálatosan fest piros ruhájában. Párjával, Javier Bardemmel második gyermeküket várják. A sztárról készült friss képeket itt megnézhetitek!

Forrás: AFP

A színésznő a napokban lett nagynéni. Ahogy a Life.hu is megírta, Penélopét beelőzte húga, Monica, aki május közepén hozta világra első gyermekét. Az Oscar-díjas híresség még terhessége utolsó napjaiban is csinos és ízlésesen van felöltözve. Vehetne tőle egy-két divatleckét a szintén kismama Kim Kardashian. A valóságshow-sztár legutóbb túl szűk szandált vett fel, így teljesen összenyomorgatta a lábát.

Terhes Penelope Cruzhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-penelope-cruz-spanyol-szineszno-terhes-masodik-gyermeket-varja.html Megszületett Monica Cruz kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130515-monica-cruz-szinesznomodellnek-megszuletett-a-kisbabaja-es-kislany-lett.html Penélope Cruz férje lelki társahttp://www.life.hu/life/galeria/20130425-fotokon-akkor-es-most-penelope-cruz-spanyol-szineszno-a-vicky.html A 7. hónapban is gyönyörű Penélope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-penelope-cruz-szineszno-mar-a-hetedik-honapban-jar-masodik-gyermekevel.html Már szép gömbölyű Penélope Cruz pocakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130315-penelope-cruz-masodik-gyermekevel-terhes-bikiniben-mutatta-meg-gombolyu-pocakjat.html