Dühös lett félmeztelen fotója miatt a modell

mell modell fotó Victorias Secret katalógus LifeNight félmeztelen Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melltartó nélkül, sejtelmesen elfordulva pózol Kate Upton a Victoria's Secret katalógusborítóján. Erre azonban még ő maga sem számított.

Kate Upton beleegyezése nélkül került egy róla készült félmeztelen fotó a Victoria's Secret katalógusborítójára - úgy, hogy korábban a híres fehérneműcég kijelentette, nem kérnek a szőke szépségből.
A cicis kép miatt, amely egyébként két éve készült a 20 éves modellről, akár perelhetné is az amerikai vállalatot, hiszen sajtóértesülések szerint nincs érvényes szerződése a modellnek a céggel. Akárhogy is, Kate - aki a pletykák szerint mostanában P. Diddyvel randevúzik - nagyon dögösen néz ki a fotón.

Forrás:  Victorias Secret
Forrás: Victorias Secret

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.