Melltartó nélkül, sejtelmesen elfordulva pózol Kate Upton a Victoria's Secret katalógusborítóján. Erre azonban még ő maga sem számított.

Kate Upton beleegyezése nélkül került egy róla készült félmeztelen fotó a Victoria's Secret katalógusborítójára - úgy, hogy korábban a híres fehérneműcég kijelentette, nem kérnek a szőke szépségből.
A cicis kép miatt, amely egyébként két éve készült a 20 éves modellről, akár perelhetné is az amerikai vállalatot, hiszen sajtóértesülések szerint nincs érvényes szerződése a modellnek a céggel. Akárhogy is, Kate - aki a pletykák szerint mostanában P. Diddyvel randevúzik - nagyon dögösen néz ki a fotón.

Forrás:  Victorias Secret

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Plus-size modell lett a molett diáklánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130603-lifenight-egy-duci-diaklanyon-akadt-meg-egy-hires-fehernemumarka-szeme.html Félig magyar a világ legidősebb modelljehttp://www.life.hu/szepulj/20130603-82-szuletesnapjat-unnepli-a-vilag-legidosebb-modellje-carmen-dell-orefice.html A világ legidősebb modelljehttp://www.life.hu/life/galeria/20130603-a-vilag-legidosebb-modellje-82-eves-es-felig-magyar-szarmazasu.html Az ágyába is beengedi új kedvenceit a modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130531-debreczeni-zita-modell-es-fotografus-ket-maltai-selyemkutyanak-lett-a.html Férfimodellként debütált Pál Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130527-pal-denes-enekes-a-voice-nyertese-modellkent-debutalt-de-marad.html Hüllőket aggatott magára a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130529-lifenight-kigyoval-pozol-cara-delevingne-a-victorias-secret-modellje-kislanykori.html Bizarr - barátai is ittak a modell anyatejébőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130529-myleene-klass-modell-bevallotta-hogy-csaladja-es-baratai-is-ittak.html