fénykép modell kígyó hüllő gyerekkor Victorias Secret Cara Delevingne gyerekkori fotó LifeNight Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cara Delevingne kislánykori fényképén egy hatalmas kígyó tekereg a nyaka körül, miközben egy másik hüllő trónol a fején.

Sosem látott fotót osztott meg magáról a népszerű modell, Cara Delevingne. Úgy tűnik, a sztár már kislányként is kereste a megörökítésre váró pillanatokat. A húszéves szépség évekkel ezelőtt sem riadt vissza az extrémebb helyzetektől, hiszen hatalmas vigyorral az arcán pózol két félelmetes hüllővel.

Forrás: Instagram/Cara Delevingne
Forrás: Instagram/Cara Delevingne

"Jól áll az állatminta" - fűzte hozzá viccesen a képhez Cara, aki állítólag híres a jó humoráról. Talán nem hiába szeretnek vele együtt dolgozni a legnagyobb divatmárkák: fiatal kora ellenére ugyanis már a legsikeresebb modellek között tartják számon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.