Eddie Murphy modell lánya, Bria kitálalt, mi folyik a divatvilág színfalai mögött: narancslébe mártott pamutlabdát esznek a lányok, hogy vékonyak maradhassanak.

Bria Murphy mögött komoly munkák állnak már. Eddie Murphy 23 éves lánya szerepelt korábban a Maxim oldal hasábjain, reklámozott már hajápolási termékeket és videoklipben is megcsillogtathatta tehetségét.
Bria, akinek szíve-vágya, hogy egyszer Victoria's Secret angyal lehessen belőle, nemrég kitálalt a modellek extrém fogyókúrás szokásairól.

Forrás: AFP

"Hallottam olyanokról, akik narancsdzsúszba mártott pamutlabdát esznek... Belemártják a golyót a narancslébe, majd lenyelik. Így úgy érzik, tele a gyomruk" - számolt be Bria a Good Morning America showműsorában. Elmondása szerint a modellszakmában iszonyú nagy a nyomás, hiszen szinte naponta szembesülniük kell külső adottságaikkal. Ezen kívül a divat felszínes világa megköveteli, hogy szépségüket és karcsú alakjukat megőrizzék. Sok lány emiatt vagy a drogokba menekül, vagy anorexiás lesz - árulta el Bria. Ezzel ugyan sok újdonságot nem mondott a szépség, de a pamutlabda azért nem semmi...

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Bizarr meztelen fotón pózol a terhes modell (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130604-lifenight-meztelenul-fekszik-egy-huscafatokkal-boritott-agyon-a-terhes-lara.html Bizarr - barátai is ittak a modell anyatejébőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130529-myleene-klass-modell-bevallotta-hogy-csaladja-es-baratai-is-ittak.html Bizarr és extrém a jövő férfitangájahttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-lifenight-bizarr-es-extrem-ferfitangat-dobott-piacra-egy-francia-divatceg.html Bizarr címlap: a fejéből nőtt ki a modell fenekehttp://www.life.hu/legytrendi/20130416-helena-christensen-bena-pozban-az-elle-spanyol-kiadasanak-cimlapjan.html Bizarr módszerrel fogy Tóth Verahttp://www.life.hu/szepulj/20130322-toth-vera-enekesno-paleolit-modszerrel-probal-lefogyni.html Öngyilkos diéta: A féregfogyókúrahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130114-a-feregfogyokura-galandfereg-bejutattatasa-a-szervezetbe-toxikus-az-emberi-szervezet.html Naponta 90 hashajtót szedett be - 11 millió forintba és az egészségébe került a fogyókúrahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-naponta-90-hashajtot-szedett-be-11-millio-forintba-es.html