Ezért gyúrja magát izmosra a sármos színész

színész férfi Joe Manganiello LifeNight test True Blood - Inni és élni hagyni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joe Manganiello nemcsak levetkőzött, de egy férfimagazin kérésére el is árulta, mi motiválja az edzések közben.

Az egyik legjobb férfitest tulajdonosaként tartják számon Hollywoodban Joe Manganiellot. A True Blood - Inni és élni hagyni színészéért nem hiába nők milliói rajonganak szerte a világon - köztük például Demi Moore is, akinek tavaly elcsavarta már a fejét -, hiszen a sztár egyszerűen fantasztikusan néz ki.

Forrás: Mens Health/Fotó: Patrik Giardino
Forrás: Mens Health/Fotó: Patrik Giardino

A hölgyek nagy örömére Joe most a Men's Health magazin hasábjain mutatta meg tökéletesen kidolgozott izmait, illetve azt is elárulta, mi motiválja a nehéz edzések közben. "Vérfarkast játszom. Szikárnak szeretnék látszani. Azt akarom, hogy amikor lekerül a felsőm, úgy nézzek ki, mint egy állat" - vallotta be a 36 éves színész, aki a kitartó és rendszeres edzéseknek köszönheti álomtestét. Csak megjegyeznénk, hogy mi is nagyon kedveljük a vérfarkasokat...
Ha kíváncsi vagy a róla készült képekre, ide kattintva megnézheted őket.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez Zsírt a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.