Húsz éven át volt a Calvin Klein arca a szupermodell, aki most ismét a márka fehérneműit népszerűsíti.

Ismét a Calvin Klein fehérneműit népszerűsíti Christy Turlington, akinek nevét a nyolcvanas években egy világ ismerte meg a márka egyik reklámfilmje után. Az első szupermodell-generációhoz tartozó Christy 44 éves, ám a 2013-as őszi-téli kollekciót népszerűsítő kisfilmet elnézve dögösebb, mint valaha.

Forrás: Facebook/Calvin Klein

A modell nevét a legjobbak között jegyezték, szinte kapkodtak érte a tervezők, ám Christy egy korábbi interjújában elárulta, egy jó lehetőségnél többet nem lát bele ebbe a szakmába. "Ez egy nagyszerű esély volt számomra, ami lehetővé tette, hogy világot lássak, intellektuálisan és spirituálisan azonban semmit sem ad ez a pálya" - nyilatkozta Christy, aki nagyköveti tevékenységeit sokkal többre tartja a modellkedésnél.

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Beleszerettünk Selita Ebanks sztármodell sminkjébehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130809-selita-ebanks-a-victorias-secret-topmodell-ragyogo-sminkje.html Kokainbotránya miatt repül az ismert modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130806-cara-delevingne-modelltol-megvalt-az-egyik-legnagyobb-aruhazlanc-drogbotranya-miatt.html Hoppá! Nem hord melltartót a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130806-nem-hord-melltartot-behati-prinsloo-szupermodell.html Christy Turlington: "Belehaltam volna a szülésbe, ha nem lennék gazdag modell"http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20101124-christy-turlington-belehaltam-volna-a-szulesbe-ha-nem-lennek-gazdag.html