Egyre több leendő feleség választ olyan stílusú ruhát magának a nagy napra, amilyen a miniszterelnök lányán volt.

Orbán Ráhel kezdi kiszorítani Katalin hercegnőt - legalábbis, ami a menyasszonyi ruha divatot illeti. Ahogy a Life.hu is megírta, Ráhel gyönyörű menyasszonyi ruháját Sármán Nóra álmodta meg. Milyen érdekes, hogy éppen ő volt az egyik szakember, akit felkértünk korábban, hogy tervezze meg a hercegnő esküvői ruháját is.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Vilmos feleségnek ruhája még mindig sláger, de egyre többen kérnek a kormányfő lányának ruhájához hasonló fazonokat. A Bors úgy tudja, a kormányfő lánya három tervet kért különböző szalonoktól, míg végül Sármán Nóra mellett döntött, akiről már a külföldi lapok is írnak: legutóbb a Wall Street Journal készítette vele interjút. Nem rossz reklám!

 

Vágó Réka tervezte Orbán Ráhel cipőjéthttp://www.life.hu/legytrendi/20130909-vago-reka-cipotervezo-tervezte-orban-rahel-menyasszonyi-cipojet.html Új fotók Orbán Ráhel esküvőjérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130909-uj-fotok-orban-rahel-eskuvojerol.html Ilyen volt messziről Orbán Ráhel lagzijahttp://www.life.hu/szeress/20130908-igy-nezett-ki-messzirol-orban-rachel-lagzija.html Sármán Nóra tervezte Orbán Ráhel ruhájáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130907-orban-rahel-menyasszonyi-ruhajat-sarman-nora-divattervezo-almodta-meg.html Az első fotó Orbán Ráhel tanyasi lagzijábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130907-orban-rahel-es-tiborcz-istvan-elso-kozos-fotoja-a-tanyan.html