Kate Hudson lábai karcsúak, ugyanakkor izmosak és nagyon formásak - gyakorlatilag tökéletesek. A színésznő nemrég elárulta, mit tesz a szexi virgácsaiért.

Pár hete a vörös szőnyegen mindenki a színésznő álomszép lábait vizslatta. Szerencsére Kate nem irigy természet: a napokban ugyanis elárulta, hogy milyen sportokat is űz azért, hogy csúcsformában legyen. A harmincnégy éves színésznőt a második gyermeke születése után elkapta a gépszíj, és napi hat órát edzett. "Kezdtem 45-55 perc kardióval, aztán részt vettem egy pilates- vagy egy jógaórán. Ezt a sorozatot pedig volt, hogy egy nap háromszor is elvégeztem."

Forrás: AFP

A sztár edzésterve azért igencsak túlzás, hiszen már az is bőven elég, ha napi 1 órát a mozgásra fordítasz. Kate azonban remekül ötvözte a zsírégető edzést a nyújtó, alakot szépen formáló pilates- és jógaórákkal, ez pedig követendő példa. Korábban mi is mutattunk néhány szuper, otthon végezhető gyakorlatot, melyektől formás lesz a combod - ha van kedved, kattints ide, és próbáld ki őket!

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Túlterhelés edzés közben: erre figyelj!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130909-elhunyt-egy-versenyzo-a-budapesti-felmaratonon-szakertok-szolalnak-meg-a.html Égesd a zsírt karizmával!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130905-sport-es-mozgas-zsiregetes-karizmaval.html Edzés otthon - Íme a legjobb gyakorlatokhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130830-edzes-farizom-karizom-hasizom-hatizom-mellizom-nagy-amarilla-segitsegevel.html Elárulta a kockahas titkát Dombi Rudolfhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130822-dombi-rudolf-olimpiai-es-europabajnok-kajakozo-elarulta-a-kockas-has.html Tüntesd el a háthurkát! Így csináldhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130816-hatizom-erosites-nagya-amarilla-aerobikoktato-segitsegevel.html