Oroszország fotósorozat terhesség intim gyerekvállalás alvás felnőtt kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy orosz fotós alvó kismamákat és párjaikat örökítette meg legújabb munkája során.

Élethű és egyben intim pillanatokat sikerült elkapnia Jana Romanovának. Az orosz fotóművészt az alvó terhes nők ihlették meg, így őket és párjaikat kapta lencsevégre különböző pozíciókban.

Fotó: Jana Romanova
Fotó: Jana Romanova

Még több intim felvételért kattints a képre!

A felvételek igazán valósághűek lettek. Valószínű azért, mert a "modellek" a művész barátai, így nyugodtan belopódzhatott hajnalban a hálószobájukba a képek kedvéért, amíg ők aludtak. A fotósorozat címe Waiting, vagyis Várakozás. Jana azt mondja, azért vágott bele ebbe a munkába, mert segített neki feldolgozni azt a változást, hogy a környezetében az utóbbi időben mindenki megházasodott és gyermeket vállalt. Idővel azonban kibővült a kör, már nemcsak az ismerősök, hanem más állapotos hölgyek is bevállalták a fotózást. Összesen 40 párt sikerült megörökítenie.

Gyereket akarnak Vajnáékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131009-az-rtl-klub-fokuszanak-kamerai-elott-meselt-eskuvojuk-reszleteirol-gyermekvallalasrol.htmlSzekeres Adrient utcabállal lepték meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20131009-szekeres-adrien-enekesnot-ferje-gabor-meglepetesutcaballal-lepte-meg-a-szulinapjan.htmlSzökik az oviból a gyerek? Itt a megoldás!http://www.life.hu/anyaskodj/20130918-homeopatias-megoldas-ovodabol-es-iskolabol-szoko-gyerekeknek.htmlNem tudta, hogy terhes, megszült a fürdőbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131009-nadia-watson-egy-22-eves-brit-no-nem-tudta-hogy.htmlTündéri Jessica Simpson babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131007-jessica-simpson-amerikai-enekesno-gyereke-ace-knute-harom-honapos-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.