Egy orosz fotós alvó kismamákat és párjaikat örökítette meg legújabb munkája során.

Élethű és egyben intim pillanatokat sikerült elkapnia Jana Romanovának. Az orosz fotóművészt az alvó terhes nők ihlették meg, így őket és párjaikat kapta lencsevégre különböző pozíciókban.

Fotó: Jana Romanova
Még több intim felvételért kattints a képre!

A felvételek igazán valósághűek lettek. Valószínű azért, mert a "modellek" a művész barátai, így nyugodtan belopódzhatott hajnalban a hálószobájukba a képek kedvéért, amíg ők aludtak. A fotósorozat címe Waiting, vagyis Várakozás. Jana azt mondja, azért vágott bele ebbe a munkába, mert segített neki feldolgozni azt a változást, hogy a környezetében az utóbbi időben mindenki megházasodott és gyermeket vállalt. Idővel azonban kibővült a kör, már nemcsak az ismerősök, hanem más állapotos hölgyek is bevállalták a fotózást. Összesen 40 párt sikerült megörökítenie.

Gyereket akarnak Vajnáékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131009-az-rtl-klub-fokuszanak-kamerai-elott-meselt-eskuvojuk-reszleteirol-gyermekvallalasrol.html Szekeres Adrient utcabállal lepték meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20131009-szekeres-adrien-enekesnot-ferje-gabor-meglepetesutcaballal-lepte-meg-a-szulinapjan.html Szökik az oviból a gyerek? Itt a megoldás!http://www.life.hu/anyaskodj/20130918-homeopatias-megoldas-ovodabol-es-iskolabol-szoko-gyerekeknek.html Nem tudta, hogy terhes, megszült a fürdőbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131009-nadia-watson-egy-22-eves-brit-no-nem-tudta-hogy.html Tündéri Jessica Simpson babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131007-jessica-simpson-amerikai-enekesno-gyereke-ace-knute-harom-honapos-lett.html