Sara Sampaio nem először mutatta meg álomtestét: ezúttal az ismert fürdőruhamárka kedvéért öltötte magára a parányi bikiniket.

Sara Sampaio az Axe Excite reklámarcaként lett híres, ám a portugál származású modell tökéletes alakján már a Victoria's Secretnek is megakadt a szeme. A 22 éves modell ezúttal az olasz Calzedonia fürdőruhái kedvéért illegette magát a kamerák előtt, amelyekről a blogon nézhetsz képeket ide kattintva.

Forrás: www.victoriassecret.com

Sara korábban Barbi oldalán is feltűnt már: a két fiatal üdvöske legutóbb egy álomszép menyasszonyi ruhamárka 2014-es kampányában dolgozott együtt.

Palvin Barbara színésznő leszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-palvin-barbara-szupermodell-filmszerepet-kapott-egy-magyarorszagon-forgo-szuperprodukcioban.html Palvin Barbara most fekete bugyit villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130614-palvin-barbara-supermodell-a-viva-comet-dijatadon.html Palvin Barbara: "Szégyellem magam"http://www.life.hu/legykepben/20130322-palvin-barbara-modell-vastag-csaba-enekes-es-iszak-eszter-musorvezeto.html Népdalt énekel Palvin Barbarahttp://www.life.hu/legytrendi/20121221-nepdalt-enekel-palvin-barbara-magyar-modell.html Hatalmas siker! Palvin Barbara bekerült a legszebb modellek közéhttp://www.life.hu/legytrendi/20121009-palvin-barbara-magyar-modell-ott-lesz-a-victoria-s-secret.html Terhesen pózolt a szépséges Victoria|s Secret modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121128-terhesen-pozolt-a-szepseges-victorias-secret-modell-adriana-lima.html Babát vár a szépséges Victoria|s Secret-modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121010-elso-gyermeket-varja-shannon-click-victorias-secret-modell-jack-hustontol.html