Csobot Adél szexi szenvedély dekoltázs Istenes Bence ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence majdnem otthagyta az X-Faktor élő adását, amikor barátnője a másik stúdióból bejelentkezett. Adél olyan vadítóan szexis volt, hogy elakadt Bence szava.

5 szenvedélyes produkció az X-Faktorból


"Mivel várod a nézőket ma este?"
"Nagy dekoltázzsal, azt látom."

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Még több képért az X-Faktorból kattints a fotóra!

Adél piros, szinte köldökig kivágott ruhája alig takart valamit a melleiből, és a mellbimbói is a nézőkkel kacérkodtak. Lehet, hogy a színpadon Lilu bevállalós volt, Krasznai Tünde pedig ultradögös, de Csobot Adél is érdemel egy piros pontot a ruhája miatt. "Szenvedélyek viharában a mai műsor tematikája, ez Adélon látszik is. Bence, siess haza adás után!" - jegyezte meg viccesen Lilu. Bence pár másodpercig nem tudott magához térni, és még a hangja is elment, olyan zavarba jött.

Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.htmlCsobot Adél és Istenes Bence külföldre szöktekhttp://www.life.hu/szeress/20130728-horvatorszagi-nyaralasukon-hoztak-rendbe-kapcsolatukat-csobot-adel-es-istenes-bence.htmlVégre gyémánthoz jutott Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20130419-csobot-adel-enekesno-gyemantot-csiszolt-es-probalt.htmlCsobot Adél megirigyelte szerelme tánctudásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130403-csobot-adel-megirigyelte-szerelme-istenes-bence-tanctudasat-a-szombat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.