Igen, erre vártunk! Lilu - és az őt öltöztető stylist - végre megmutatták, hogyan lehet a szőke műsorvezetőből feledhetetlen szépségű tündért varázsolni az X-Faktor színpadára.


Négy élő show-nak kellett eltelnie ahhoz, hogy az X-Faktor műsorvezetője, Lilu és az őt öltözető stylist végre ne csak egymásra találjanak, hanem olyan ruhát álmodjanak meg, amelyre sokáig emlékezünk majd. Az X-Faktor műsorvezetőjét láttuk már dögös, rövid bőrnadrágban, popsivillantó ruhácskában, hangsúlyos övvel szűkített blézerben némi macskanős beütéssel. Az eddigi stíluspárbajban a volt és a jelenlegi műsorvezető között határozottan Ördög Nórának állt a zászló - eddig.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
További képekért kattints ide!

Lilu legutóbb, az ötödik élő show-ban az egyik legismertebb magyar alkalmi- és menyasszonyiruha-tervező, Benes Anita kreációját viselte. A ruha anyagának kék árnyalata kiemelte Lilu természetes színeit, ragyogóvá tette a bőrét és az arcát, a színátmenetes megoldás - amely a tavaszi és nyári szezon egyik vezető esküvői trendje is volt - játékosságot vitt a megjelenésébe. Végre a fodrászok is felismerték, hogy Lilu feltupírozott haj és merev loknik nélkül is lehet izgalmas: a picit kócos, fonott frizura az egyik lehető legjobb döntés volt. Imádtuk. Csak így tovább!

 

Kiderült Lilu titkos vágyahttp://www.life.hu/legykepben/20131106-lilu-az-xfaktor-musorvezetoje-japan-rajongo.html Popsivillantó ruhácskával lepett meg bennünket Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20131102-lilu-ruhaja-az-xfaktor-2013-negyedik-elo-showjaban.html Minden eddiginél bevállalósabb volt Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20131026-lilu-az-rtl-klub-xfaktoraban-dogos-borhatasu-sortot-viselt.html Lilu: "Alföldi rengeteg pluszt ad"http://www.life.hu/legykepben/20131008-lilu-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-a-mentorokrol-toth-gabirol.html