szépségápolás Egyesült Államok LifeNight illat szalonna bacon izzadásgátló dezodor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ha izzadsz, mint a disznó" - szól a reklámszlogenje annak az izzadásgátlónak, amelyet kifejezetten aktív életmódot élő emberek számára fejlesztettek ki.

Szalonna illatú dezodort dobott piacra egy amerikai cég. A J&D Foods által forgalmazott Power Bacon izzadásgátló állítólag 24 órás védelmet nyújt és finom szalonna illatba burkolja használóját, akinek így nem kell tartania a kellemetlen testszagoktól.

Forrás: www.jdfoods.net
Forrás: www.jdfoods.net

Nem a dezodor az egyedüli szépségápolási terméke a cégnek, amelyet a frissen sült szalonna ihletett: ajakbalzsamuk, borotvakrémük és naptejük mellett már síkosítót is kaphatunk ugyanilyen illataromával.

Íme Delhusa Gjon bizarr otthonahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-a-super-tv2-hal-a-tortan-cimu-musoraban-mutatta-meg.htmlBárhol aludhatsz a bizarr párnávalhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131027-barhol-lehet-aludni-a-furcsa-es-bizarr-parna-segitsegevel.htmlKasza Tibi bizarr nászajándéka Vajnáéknakhttp://www.life.hu/legykepben/20130910-kasza-tibi-zenesz-musorvezeto-provokativ-naszajandekot-adott-a-vajna-hazasparnak.htmlBeszürkült Rihanna - bizarr fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130718-rihanna-enekesno-szurkere-festette-a-hajat.html7 bizarr csóktípus, amitől frászt kapunkhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110818-csokolj-meg-de-tenyleg.htmlBizarr óvszerruha, nem menyasszonyoknak!http://www.life.hu/gyogyulj/20130612-lifenight-ovszerbol-keszitettek-eskuvoi-ruhat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.