A Life.hu-n általában Lilu ruhája a téma az X-Faktor szombati adása után. Ez alkalommal kivételt tettünk.

Nemcsak azért, mert az előző adásban viselt, gyönyörű alkalmi ruhát nehéz überelni, hanem azért is, mert Péterffy Lili szettje sokkal izgalmasabb volt, mint a műsorvezetőjé. Tény, hogy nem ugyanaz a feladatuk a színpadon, de annyi közös bennük, hogy Lilu és Lili is a show részei, így fel kell figyelnünk rájuk.

Forrás: RTL Klub
További képekért kattints ide!

Úgy tűnik, 18 éves Lili, akiről Nánási Pál készített szexi fotókat, felismerte, hogy képes még nőiesebb lenni - ami, mondjuk, nem jön jól a férfi szavazók meggyőzéséhez. A göndör haj, az élénk rúzs nem elég: a stylistok combtőig hasított szoknyát adtak rá. Lili azért nem olyan bátor, hogy egy ilyen szoknya alá csak bugyit vegyen (vagy azt sem!), így a biztonsági játék része lett a csipkésszárú franciabugyi.

Összehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.html Szexuál állat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131116-az-xfaktor-hatodik-elo-showjaban-a-csillogase-es-azsepsege-volt.html Danics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.html Nekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyerteseihttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-vastag-csaba-kocsis-tibor-olah-gergo-enekesek-elarultak-kinek-szurkolnak.html Megvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.html