Így még nem láthattad az X-Faktor fiatal versenyzőjét! A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál Péterffy Liliről készített fotósorozatot.

Az X-Faktor 18 éves énekesnőjét így eddig nem láthattad. Péterffy Lili fehérneműre vetkőzött, teljesen ellazult a sztárfotós objektívje előtt és láttatni engedi dögös énjét. "Néhány hónappal ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ilyen csodás képeken látom viszont magam. Eleinte persze kicsit feszengtem, de Pali és a stáb profizmusa, illetve Pityu segítettek a feloldódásban, az eredmény pedig tökéletes lett" - nyilatkozta a Life.hu-nak Lili, aki a legutóbbi adásban hosszú combjaival csábította szavazásra a rajongókat.

Fotó: Nánási Pál
Nézz még több képet Pityuról galériánkban!

Rubint Rékából szexi Mikulást csinált Nánásihttp://www.life.hu/szepulj/20131115-rubint-reka-fitneszladybol-szexi-mikulast-csinalt-nanasi-pal-fotos.html Nánási Pál szemével a világ: csókterápiahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131103-nanasi-pal-megmutatja-o-milyennek-latja-az-xfaktor-versenyzojet-eckert.html Nánási szemével a világ: Hargitai Bea (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131026-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-benne-hargitai-bea-playmate-erotikus.html Nánási szemével a világ: Molnár Andreahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131013-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-molnar-andrearol.html