Katalin hercegnő comb időjárás szélvihar Vilmos herceg villantás György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jótékonysági rendezvényen küzdött keményen az időjárással Katalin hercegnő. 

Bár Katalin még csak négy hónapja adott életet kisfiának, Györgynek, szinte minden másnap jótékonysági rendezvényen vesz részt. A többnyire kifogástalan öltözékű hercegő mostani villantását a Daily Mail egyenesen divatbakinak nevezi. Katalin ugyanis nem számolt a viharos szél okozta kellemetlenségekkel, és mikor egy helyi iskolás virágcsokráért nyúlt, kis híján sokkal többet mutatott magából, mint szeretett volna.

Forrás: Northfoto

Az időjárás egyébként nem először okozott kínos pillanatokat Katalinnak. Májusban a hercegnő egy esküvőre volt hivatalos, amikor pöttyös ruháját felfújta a szél és véletlenül többet mutatott a kelleténél.

Újabb titkot árult el Katalin a kis Györgyrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131119-ujabb-titkot-arult-el-katalin-a-kis-gyorgyrol.htmlKatalin otthonában esküdne Kutcher és Kunishttp://www.life.hu/szeress/20131112-ashton-kutcher-amerikai-szinesz-es-mila-kunis-amerikai-szineszno-katalin.htmlTündéri fotók Katalin és Vilmos kisfiának keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20131024-megkereszteltek-gyorgy-brit-herceget-vilmos-herceg-eskatalin-hercegne-fiat-a.htmlElismerést kapott Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/szeress/20130927-katalin-es-vilmos-cambridge-hercegnoje-es-hercege-uj-hazastarsi-cimert.htmlÍgy találkozott valójában Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/szeress/20130918-kiderult-valojaban-hogyan-es-mikor-talalkozott-eloszor-katalin-hercegno-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.