Sharon Stone díj dekoltázs filmfesztivál szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Díjat kapott a marrakesh-i filmfesztiválon Sharon Stone, aki megjelenésével ismét csak azt tudatta a világgal: 55 évesen is lehet valaki hiperszexi.

"Sharon brilliáns, végtelenül tehetséges, féktelen, elragadó, vicces, teljesen vad és egy igazi sztár. Amikor belép egy helyiségbe, megváltoznak az energiák" - méltatta Sharon Stone-t a díjat átadó Martin Scorsese. Az 55 éves színésznő mintha az 50 fölötti szexuális vonzerő kampányarca lenne: mindent tudó mosollyal, pimaszul mély dekoltázsú ruhában vette át az elismerést. A színésznő majd kicsattan az életerőtől, valószínűleg egy pasi sem bánná, ha még egyszer megmutatná bájait a filmvásznon is.

Forrás: AFP
Sharon Stone ciki szépségbakit vétetthttp://www.life.hu/szepulj/20131104-sharon-stone-fogaira-voros-ruzs-kerult-ugy-mosolygott.htmlCsúnyán megöregedett Sharon Stonehttp://www.life.hu/szepulj/20130809-sharon-stone-szineszno-oriasi-atalakulason-ment-at-uj-filmjeben-a.htmlKőkemény tánccal marad csini Sharon Stonehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130801-sharon-stone-szineszno-kemeny-tanccal-es-sulyemelessel-tartja-karban-alakjat.htmlMegláttuk Sharon Stone melleit - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130705-sharon-stone-szineszno-melltarto-nelkul-setalgatott-parizsban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.