fashion week tűsarkú cipő Dobó Kata lábbeli stílus cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Strasszok, szegecsek, csipke, arany és ezüst - mindegy, hogy tűsarkakon vagy balerinában tipegsz, ilyen stílusú cipőkben nem lőhetsz mellé az ünnepek alatt!

A céges karácsonyi buli lehet az az este, amikor leteszteled, mennyire kényelmes az ünnepi alkalmakra vagy szilveszterre beszerzett lábbelid. Ha pedig még nem döntöttél, íme egy kis inspiráció. A fémesen csillogó és a strasszos darabok mellett idén a csipkebetétes lábbelik is hódítanak. Ha szandál mellett döntesz, akkor ügyelj a harisnyaválasztásra, ha pedig bokacsizmára vagy bokapántos magas sarkúra voksolsz, akkor alaposan nézd meg magad indulás előtt a tükörben. Ez a fazon ugyanis vastagabbnak mutatja a bokát, így ilyet csak akkor válassz, ha nem bánod, hogy oda irányul a figyelem. Ha pedig megvan a tökéletes lábbeli, akkor a ruhán nem is kell sokat agyalni, hiszen a következő darabok annyira ütősek, hogy egy kisfeketével bármelyiket bátran viselheted!

Magas sarkak szexi lányoknak

Ha valami különlegesre vágysz, de mégsem kedveled a nagyon extrém darabokat, akkor is van miből válogatnod ebben a szezonban.

1. Zara - 19.995 Ft, 2. Mango - 17.995 Ft, 3. Deichmann - 9.990 Ft
4. Bershka - 12.995 Ft, 5. Dobó Kata by REKAVAGO - 54.990 Ft

Extra csillogás és merész fazonok

Szupermagas tűsarkak, rengeteg csillám és cipzáras bokaszandál - idén szilveszterkor egyikkel sem hibázhatsz!

1. Deichmann - 9.990 Ft, 2. Bershka - 13.995 Ft, 3. Mango - 39.995 Ft
4. Buffalo - 119 euró, 5. H&M - 12.990 Ft

Kényelmesen is elegánsan

Ha számodra a kényelem az első, akkor is viselhetsz elegáns darabot: a fémes színek mellett az egyszerű fekete is elegáns, de csak akkor, ha egy kis csillogással van megbolondítva.

1. Mango - 21.995 Ft, 2. Zara - 8.995 Ft, 3. SMH Humanic
4. Zara - 9.995 Ft, 5. Stradivarius - 6.995 Ft

Így választ cipőt Dobó Kata

Kata a napokban mutatta be első cipőkollekcióját, így nem is csodálkozunk azon, ha nagyon belelkesül, amikor szóba jönnek a tűsarkak. "Amióta anyuka lettem, a kényelmes darabokat részesítem előnyben, hiszen fontos, hogy 'balesetmentesen' közlekedjek. Egyébként a klasszikus, nőies vonalat kedvelem. Az ideális darab számomra az, ami öt év múlva is cipő lesz, mert nem megy ki a divatból. Louboutintól például rengeteg cipőm van, és a Prada darabjait is imádom, bár ők mindig az utolsó divat szerint tervezik a kollekciójukat. A legdrágább cipőm, ha jól emlékszem, egy Manolo Blahnik darab volt, egy igazi, klasszikus, fekete körömcipő..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.