Idén is divat volt a karcsúság és az izmos test, néhány sztár pedig különösen kitett magáért. Volt, akiről csak úgy olvadtak le a pluszkilók, és volt olyan is, aki izmosra gyúrta eddig puhos testét. Lássuk, kik diétáztak és edzettek idén a legtöbbet.

Gáspár Győző és Evelin

Mindenki Győzikéje idén nagyon kitett magáért, és igen izmosra gyúrta a testét néhány hónap alatt. Győzi napi három órát edzett, ennek pedig meg is lett az eredménye: idén fittebb volt, mint valaha. De a Gáspár családból nemcsak ő változott rengeteget: lánya, Evelin is sokat fut és erősít, így az idei Comet-gálán már egy bombanőt láthattunk a pufók kislány helyett. 

Fotó: RTLKlub, Hámori Zsófia/Life.hu

Orosz Barbara

A dögös magyar műsorvezetőn eddig sem fedeztünk fel pluszkilókat, idén azonban még karcsúbb volt, mint korábban bármikor. Barbival még augusztusban találkozott a Life.hu riportere, aki ledöbbent a műsorvezető hihetetlen fogyásán. A vörös szépség akkor magánéleti problémák miatt fogyott le, de most már jól van, hiszen kibékült vőlegényével, Lajossal. 

Fotó: Mudra László - Origo, Life.hu

 Gordon Ramsay

A sztárszakács több mint 13 kilót dobott le magáról az utóbbi egy évben. Ramsay egy hawaii triatlonverseny miatt határozta el egy évvel ezelőtt, hogy formába hozza magát. Keményen diétázott és rengeteget edzett, az eredmény pedig magáért beszél.

Forrás: AFP

Ronaldo

Az egykori focisztár egy időben nagyon elhagyta magát, testsúlya pedig már 120 kiló fölött volt. Szerencsére még időben észbe kapott, és változtatott az életén. Az eredményekkel bárki elégedett lehet: Ronaldo az év első felében jobban nézett ki, mint fénykorában. 

Forrás: Facebook / Ronaldo Fenomeno

Christina Aguilera

Kétségtelenül ő az a sztár, aki idén a legtöbbet változott. Az egykor nádszálkarcsú énekesnőt az utóbbi években kemény kritikákkal illették, és mi is a súlya miatt. A sztár azonban megelégelte a dolgot, és változtatott az életmódján. Az eredmény pedig egy egészséges, gyönyörű és roppant jó alakú anyuka lett. A trükkje pedig az, hogy a sok-sok kardióedzést lecserélte nyújtásra és body and mind típusú órákra. Szép volt, Christina!

Forrás: AFP

Kim Kardashian

A celeblányról pár napja jelentek meg bikinis fotók, amiken jobban néz ki, mint a terhessége előtt. Tény, hogy a babavárás alatt igencsak kikerekedett sztár nagyon odatette magát, hogy visszanyerje ultranőies alakját. A róla készül bikinis fotókat elnézve azonban egyszerűen nem hisszük el, hogy a 20 kilós fogyást csak edzéssel és diétával érte el. Combjai annyira simák és makulátlanok, mint egy 14 éves fruskának. Kim, te vagy nagyon szerencsés géneket örökölték, vagy jól átejtesz bennünket!

Forrás: Northfoto