Idén rengeteg híresség fotóz(tat)ta magát edzés közben, hiszen fontos, hogy a világ tudja, az ő testük tökéletes. Mi legalábbis Gisele Bündchen bikinis fotóit és Adriana Lima eszméletlen combizmait látva két hétig mindig többet edzettünk a szokásosnál. Így összeállítottunk egy listát, mely híres lányok, asszonyok teste "tartotta bennünk a lelket" edzés közben. Következzen az 5 legszebb testű sztár 2013-ban - a Life.hu szerint.

5. Ireland Baldwin

Nem vagyunk az ifjú sztárcsemete és leendő szupermodell stílusának nagy rajongói, de azt meg kell hagyni, hogy Kim Basinger és Alec Baldwin lánya kőkeményen küzd a tökéletes testért. Sőt, Ireland a nyaralás alatt sem lazsál: sziklákon edzi magát szálkásra. Mondjuk nekünk az edzőterem tökéletes erre a célra...

Forrás: Instagram/Ireland Baldwin

4. Hilaria Baldwin

Ha már Baldwinéknál tartunk, ott van még Hilaria is. Ireland mostohaanyukája jógaoktatásból élt, amíg sztárfeleség nem lett. Ez látszik is rajta: négy hónappal a szülés után máris eszméletlen a teste. Ha ehhez jógázni kell, akkor januárban máris elkezdjük a napüdvözleteket. 

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin

3. Adriana Lima

Megnézve a novemberi Victoria's Secret fehérneműshow fotóit, megállapítottuk, hogy sokkal erotikusabb dögös nőnek, mint zörgő csontú piszkafának lenni. Erre az élő példa Adriana Lima: ki ne akarná az ő tökéletes combizmait és szuperkockás hasát?

Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

2. Jakabos Zsuzsa

Bár mostanában fogyott pár kilót, a magyar úszónő teste még mindig irigylésre méltó. A csodaszép sportoló tökéletes alakjának kulcsa természetesen a sok edzés, de Zsuzsa az egészséges étkezésre is odafigyel. 

Forrás: Jakabos Zsuzsa

1. Gisele Bündchen

A jógamániás brazil szupermodell napi szinten sportol, emellett igen sokat dolgozik, és két kisgyermeket nevel. Persze segítsége mindig akad, de a testét sosem hanyagolja el. Ennek köszönheti, hogy bikinialakja két szülés után is 101%-os: izmos, szálkás és nagyon természetes. 

Forrás: Instagram/Gisele Bündchen