5 világsztár, akik dizájntárgyakat is terveznek

Brad Pitt a nap cikke Lenny Kravitz híresség tervező tervezőstúdió design színész Kylie Minogue Justin Timberlake Versace Hollywood sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán nem is gondolnád, hogy hány hollywoodi színész, énekes vagy nemzetközi hírű divattervező álmodott már meg különféle lakberendezési tárgyakat – bútorokat, kiegészítőket. Íme, a leghíresebbek, melyek segítségével a sztárok beköltöznek a te otthonodba is.

Lenny Kravitz – Kravitz Design

Forrás: AFP

Lenny Kravitz még 2003-ban hozta létre dizájnstúdióját New Yorkban. Tervei elkészítésében és megvalósításában természetesen professzionális csapat van segítségére. A kezeik közül kikerült bútorok, lámpák mind modern vonalvezetésűek és – ahogy azt az énekestől már megszokhattuk – némi extravaganciával fűszerezve.

Forrás: Kravitz Design

Brad Pitt – Pitt-Pollario Studio

Forrás: InterCom

2008-ban Brad vásárolt egy bútordarabot a híres bútortervezőtől, Frank Pollariótól. A bútort maga Frank Pollario szállította ki a színésznek személyesen, és miközben elhelyezték a végső helyére, rádöbbentek, hogy mindketten hasonlóan túlfűtött érzelmekkel bírnak a gyönyörűen kidolgozott, fából készült bútorok iránt. Ekkor döntöttek úgy, hogy létrehoznak egy saját vállalkozást, aminek gyümölcse aztán számtalan szebbnél szebb, elegáns bútordarab lett.

Forrás: Pitt-Pollario Studio

Kylie Minogue – Kylie Minogue at Home

Forrás: AFP

A tehetséges énekesnő úgy érezte, hogy a hangján kívül a kreativitását is megmutatja a nagyközönségnek. Megalapította saját lakberendezési kiegészítőit forgalmazó cégét. Főbb termékei az ágytakarók, ágyneműhuzatok, párnák, amik az elegancia jegyében készülnek: kifinomult mintákkal, némi csillogással és luxus minőségű textilek felhasználásával.

Forrás: Kylie Minouge at Home

Justin Timberlake – HomeMint

Forrás: AFP

A színész-énekes egy nemzetközi hírű stylisttal közösen alapította meg HomeMint nevű cégüket, aminek keretein belül ugyanerre a márkanévre keresztelt lakáskiegészítőket árulnak. Justin mindig is vonzódott a szép dolgok iránt, kifinomult ízlését pedig egy kerámiaedényeket, párnákat magába foglaló kollekcióban csillogtatta meg. Habár a HomeMint azóta ékszerek, ruhák forgalmazására szakosodott, azért még van mód rendelni Justin különösen szép tárgyaiból is.

Forrás: HomeMint

Versace - Versace Home

Forrás: AFP

A divatcéget Gianni Versace alapította 1978-ban Milánóban. Az első butikot a Via della Spigán nyitotta meg és szinte azonnal népszerűvé vált. Mára világvezető nemzetközi divatházzá nőtte ki magát. A cég luxus minőségű ruházatot, divatcikkeket, ékszert, illatszert és újabban lakberendezési tárgyakat tervez és forgalmaz. A ruháknál már megszokott, elegáns stílusjegyek jellemzik ez utóbbi darabokat is, amik a királyi pompára emlékeztetnek bennünket.

Forrás: Versace Home

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.