modell fotó Marilyn Manson világsztár Adriana Lima smink nélkül csúnya Beyoncé szépség Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép modell, Debreczeni Zita smink nélkül, szemüvegben csúnyának látja magát. Szerintünk viszont így is irtó szexi.

Zita az Instagram oldalára töltött fel magáról egy képet, amelyen smink nélkül és szemüvegben lazít az egész napos fárasztó munka után. Úgy látszik, Zitát is elérte a trend, amelyet azok a világsztárok teremtettek, akik natúr valójukban fotózzák magukat. Adriana Lima, a világ egyik legszebb modellje edzés közben posztolt magáról képet. Az extravagáns Marilyn Manson nemrég megmutatta, hogyan fest arca a jellegzetes maszk nélkül. Beyoncé pedig, akárcsak Zita, tökéletesen szép smink nélkül is.

Forrás:instagram/zitadebreczeni

Ide kattintva még több sztárról láthatsz smink nélküli fotókat.

Így néz ki smink nélkül Bálint Antónia - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20131015-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-smink-nelkuli-faradt-fotot-posztolt-magarol.htmlHilary Duff smink nélkül is mer mutatkoznihttp://www.life.hu/szepulj/20130813-hilary-duff-szineszenekesno-smink-nelkul-is-ragyogoan-fest.htmlJennifer Aniston smink nélkül is bámulatos - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130805-jennifer-aniston-szineszno-smink-nelkul-pozol-sztarfodraszaval-es-igy-is.htmlSmink nélkül is bűbájos Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/szepulj/20130707-gisele-bundchen-modell-smink-nelkul-babusgatja-pici-fiat.htmlÍgy néz ki Cameron Diaz smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20130115-cameron-diaz-szinesznot-smink-nelkul-fotoztak-a-fitneszedzese-utan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.