Az Édes élet sztárja évek óta küzd a túlsúllyal, most azonban nagy elhatározásra jutott, és drasztikus fogyókúrába kezdett.

Katinkát új szerelme, Olasz is segíti és támogatja mindenben, így a különleges fogyókúrában is. A színésznő azonban nem bízza a véletlenre a dolgot, és egy különleges gyógynövényes készítménnyel erősíti meg elhatározását – tudta meg a Bors.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„A cél, hogy március végére érjem el az álomalakot. Ebben nagy segítségemre van a szerelmem támogatása, egy új módszer és persze az én elszántságom is. Ha elhatározok valamit, akkor ahhoz tartom magam, ezzel korábban sem volt gond. Akkor jöttek vissza a kilók, amikor elengedtem magam, és úgy éreztem, nem akarom már figyelni a súlyomat" - magyarázta a színésznő, aki természetesen így is tetszik kedvesének.

„Olasznak így is tetszem, de mellettem van és drukkol, hogy sikerüljön leadnom azt a tíz kilót. Egy gyógynövényekből álló készítményt, egy speciális kapszulát szedek, amihez tartozik egy módszer is. Ez teljes életmódváltást jelent, de anélkül, hogy nehéz, teljesíthetetlen elvárást támasztanék magammal szemben. Az én életembe is teljesen beilleszthető a dolog, és mellette persze a mozgás sem marad el. Tehát mindent megteszek azért, hogy sikerüljön elérnem a célomat" - mesélte Katinka.