Luxusszigeten nyaral a kis György

Forrás: AFP/John Stillwell -
tengerentúl Karib-térség Vakáció Katalin hercegnő Vilmos herceg nyaralás György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legifjabb brit trónörökös élete első külföldi nyaralását egy álomszép karibi szigeten tölti mamájával és annak családjával.

Élete első nyaralásán vesz részt Katalin és Vilmos első gyermeke, György. A pici csatlakozott a Middleton családhoz, akik minden évben a Karib-szigeteki Mustique üdülőhelyen nyaralnak. Ez az első alkalom, hogy Erzsébet dédunokája a tengerentúlra utazott.

Forrás: AFP/John Stillwell

Talán egyetlen üröm az örömben, hogy papája, Vilmos herceg nem tarthatott velük, neki az Egyesült Királyságban kellett maradnia tanulmányai miatt. Katalint és a kis Györgyöt három királyi testőr kísérte el a repülőúton, amely során Anglia leendő királya jól viselkedett – tudta meg a Hello Magazine. Az út jó próba lehetett a királyi csemetének: a hírek szerint ugyanis áprilisban szüleivel Ausztráliába és Új-Zélandra látogatnak.

Ahogy a Life.hu is megírta, korábban is vakációzott a karibi privát szigeten Katalin és Vilmos. Egy villát béreltek a Mustique üdülőparadicsomban, amely a Middleton család egy közeli barátjáé.

Így szervezd meg az esküvődet a lehető legkevesebb pénzből!http://www.life.hu/csalad/20110526-igy-szervezd-meg-az-eskuvodet-a-leheto-legkevesebb-penzbol.htmlAz esküvő a nők életében különleges nap. Mindenki azt szeretné, hogy a nagy nap tökéletes és emlékezetes legyen - ám ennek nem kell feltétlenül egy vagyonba kerülnie. Eláruljuk, mely részleteken spórolhatsz, hogy életed legszebb napja ne egyben a legdrágább legyen.CsaládBongyori baba volt Beyoncéhttp://www.life.hu/csalad/20140131-beyonce-enekesno-cuki-gyerekkori-fotot-posztolt-instagram-oldalara.htmlA világsztár egy cuki gyerekkori fotót pakolt fel az internetre. Mi elolvadtunk tőle!CsaládOrigoMegszületett Laky Zsuzsi második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20140201-laky-zsuzsi-szepsegkiralyno-masodik-kislanya-megszuletett.htmlPéntek délután megszületett a 2003-as Miss Európa második gyermeke, Lujza. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.