A legifjabb brit trónörökös élete első külföldi nyaralását egy álomszép karibi szigeten tölti mamájával és annak családjával.

Élete első nyaralásán vesz részt Katalin és Vilmos első gyermeke, György. A pici csatlakozott a Middleton családhoz, akik minden évben a Karib-szigeteki Mustique üdülőhelyen nyaralnak. Ez az első alkalom, hogy Erzsébet dédunokája a tengerentúlra utazott. 

Forrás: AFP/John Stillwell

Talán egyetlen üröm az örömben, hogy papája, Vilmos herceg nem tarthatott velük, neki az Egyesült Királyságban kellett maradnia tanulmányai miatt. Katalint és a kis Györgyöt három királyi testőr kísérte el a repülőúton, amely során Anglia leendő királya jól viselkedett – tudta meg a Hello Magazine. Az út jó próba lehetett a királyi csemetének: a hírek szerint ugyanis áprilisban szüleivel Ausztráliába és Új-Zélandra látogatnak.

Ahogy a Life.hu is megírta, korábban is vakációzott a karibi privát szigeten Katalin és Vilmos. Egy villát béreltek a Mustique üdülőparadicsomban, amely a Middleton család egy közeli barátjáé.