Megszületett Owen Wilson második gyermeke

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Mayer/Face To Face -
Owen Wilson gyermek születések apa személyi edző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még el sem vált férjétől Owen Wilson személyi edzője, amikor már izgatottan várta a színésztől fogant csöppséget. A gyermek a napokban látta meg a napvilágot.

Megszületett Owen Wilson második gyereke, akinek a színész egykori személyi edzője, Caroline Lindqvist adott életet.

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Mayer/Face To Face

A 44 éves sztár, akit csak néhány kellemes éjszaka köt össze a pici édesanyjával, a hírek szerint mindenben támogatja és segíti Caroline-t. A pár közeli forrásai szerint bár nincsenek együtt, mégis igyekeznek úgy alakítani a dolgaikat, ahogy gyermeküknek a legjobb.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a minap Hugh Grant örülhetett harmadik szerelemgyerekének, aki egy futó kapcsolatból született.

Kapcsolatok, ahol az új nagyon hasonlít az exrehttp://www.life.hu/intim/20140201-jude-law-daniel-craig-sienna-miller-francois-hollande-valerie-trierweiler-julie-gayet-adam.htmlJanuárban az államügyek helyett inkább Francois Hollande szívügyei voltak terítéken Franciaországban. Barátnőjének és szeretőjének képei egymás mellett jelentek meg a lapokban, így nem volt nehéz észrevenni a köztük lévő hasonlóságot. Persze nem az elnök az egyetlen, akinek ágyasai hasonló vonásokkal rendelkeznek. A Life.hu összeállításában három ilyen párt mutatunk be.IntimOrigoMegvan a világ legcukibb reklámjahttp://www.life.hu/news/20140131-a-budweiser-cuki-reklamot-keszitett-egy-kutya-es-egy-lo-baratsagarol-amit-a-vasarnap-esti-super.htmlA minden idők legjobb sörreklámjának kikiáltott kisfilm főszereplője egy tündéri kutyus és egy ló. A vasárnapi Super Bowl alatt kerül először adásba, de a neten már most tuti siker, több mint 12 millióan látták. Nem csoda...NewsHoltan találták otthonában Philip Seymour Hoffmanthttp://www.life.hu/drlife/20140202-philip-seymour-hoffmant-holtan-talaltak-otthonaban-az-oscar-dijas-szineszt.htmlVasárnap holtan találták Greenwich Village-i házában az Oscar-díjas színészt, Philip Seymour Hoffmant.Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.