Onnan jön a segítség a bajban, ahonnan nem is számítunk rá. Kriszti éppen nehéz időszakon megy keresztül, ezért is fontos számára, hogy egy kicsit felfrissüljön, új külsővel kezdjen új életet.  Munkatársa, Judit nevezte be hozzánk a kedves anyukát, aki nagyon örült a lehetőségnek, hogy velünk tölthet egy napot. 

Kriszti 40 éves lesz tavasszal, és ugyanannál a cégnél dolgozik könyvelőként, ahol a múlt héten megismert Judit. 7 éves kisfiával élnek együtt, jelenleg ketten. Azt mondta, ő nem az az ember, aki szeret bármit is megfogadni, de azért igyekszik majd ebből az évből a legjobbat kihozni minden téren: magánéletileg, anyaként és karrier szempontjából is. Adott volt tehát a feladat számunkra: új frizura, dögös smink és ruha dukált ehhez az elhatározáshoz. Kriszti eddigi öltözködési stílusára inkább a kényelem volt a jellemző, reggelente ugyanis nincs sok ideje magával foglalkozni. Oscar és Niki ezt figyelembe véve készítette el a szép anyuka frizuráját, illetve tanítottunk neki egy-két ügyes sminkes trükköt, amit bármikor bevethet, amikor szorítja az idő.

Először Niki látott hozzá az átalakításhoz: Kriszti ősz lenövését professzionális festékkel tüntettem el, majd a haját lényegesen rövidebbre vágtam. Ez a hajhossz sokkal előnyösebb az arcformájához, fiatalítja, emellett pedig modern külsővel ruházza fel. Kezelése könnyű, nem igényel reggelente sok időt a frizura elkészítése.

/1402/Krisz201424164442

Ezután Oscar gondos munkája varázsolta sugárzóvá az anyukát: Szépséges Krisztink erősen vízhiányos bőrét gazdagon hidratáltam a csodakrémmel. Majd egy könnyű alapozóval egységesítettem bőre színét, szerkezetét. Szemét bézs és középbarna szemhéjpúderrel festettem. Kiemeltem tussal a szempillatövet, a vízvonalába is tettem egy kevés feketét, hogy még izgalmasabb legyen a tekintete. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki. Az orcáit barackos arcpirosítóval élénkítettem. Ajka természetes ragyogását lazacrózsaszínes ajakrúzzsal hangsúlyoztam.

Ekkor a ruhaválasztásra került a sor. Kriszta kecses vonalait nőies darabokkal emeltük ki, amire még a színválasztással is rásegítettünk, például a púderszínű szoknyával. Az alapdarabként kiválasztott szoknya A-alakú, így Kriszta testét ezzel még formásabbá varázsoltuk. A trendeknek hódolva egyértelmű választás volt a mintás felső, ettől vált kevésbé visszafogottá a szettet. Az arany kiegészítőkkel tettük egésszé a megjelenését.

/1402/Krisz201424164817

Szoknya: Mohito; Felső: Virág Kerényi - LAONI la STORE
Fülbevaló, karkötő: H&M; Harisnya: Calzedonia
Táska, cipő: F&F

Amikor minden készen állt a fotózásra, Kriszti izgatottan csak ennyit mondott a fotósunknak, Katának: Nagyon kíváncsi vagyok, a fotókon mindig szörnyen nézek ki, vörös a szemem. Nagyon érdekel, mit tudtok kihozni belőlem. Eddig maximálisan elégedett vagyok!

Nagyon ügyesen, profi módjára viselkedett a csinos anyuka a fotózás idején is, így remek képek készültek róla, amiket a jövőben is örömmel nézegethet majd. Mikor mindennel elkészültünk, még mindig nem vettünk búcsút Krisztitől és Judittól teljesen, hiszen harmadik kolléganőjük, Ibolya átalakulása még hátra volt, de azt majd csak a jövő héten mesélem el nektek.