kutya design építészet luxushotel wellness Drew Barrymore lakberendezés lakosztály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutyajó dolguk van a hírességek kedvenceinek. Sokan mindent megtesznek azért, hogy négylábú barátjuk a lehető legjobb bánásmódban részesüljön – gondoljunk csak Paris Hiltonra és hű társára vagy éppen Oprah Winfreyre és kedvencére. Így például ha a gazdi éppen nyaral, hát nyaraljon a kutya is! Íme, a világ legdrágább luxushotelei – kutyák részére.

Ezekben a hotelekben minden kutyának saját szobája van, plazmatévével, franciaággyal és bekészített finomságokkal felszerelve. De kedvükre használhatják a wellness-részleget és minden nap kényeztető masszázsban is részesülnek. 24 órás webkamerás megfigyelés alatt állnak, amit a szálloda személyzete továbbít a gazdinak, így az számítógépén vagy okostelefonján a nap bármely szakában megnézheti, mit is csinál kis kedvence éppen.

LA Dogworks, Hollywood: kb. 16 000 forint/éj

Forrás: www.ladogworks.com

A 2500 négyzetméteren elterülő létesítményt hatalmas kert veszi körül – itt kedvükre szaladgálhatnak a kutyák, tulajdonképpen bármikor, amikor csak kedvük úgy hozza. A játékosabb kutyák pedig kipróbálhatják a nekik készült játszóteret is, ami gyakorlatilag egy jól felszerelt apportírozó pálya. A hálóteremben emeletes ágyak állnak rendelkezésre – mindenki kedvére választhat közülük. A szobában elhelyezett plazmatévén az Animal Planet műsorait nézhetik, illetve olyan egész estés filmeket, amikben híres kutyusok a főszereplők.

Urban Tails Pet Resort, Dubaj: kb. 24 000 forint/éj

A luxushotel Royas Suite-jához saját limuzin és sofőr dukál. A szobákban plazmatévé és franciaágy gondoskodik a pihenésről, a légkondicionált fiteszteremben pedig kedvére edzhet minden négylábú. A 24 órás webkamerás szolgáltatásnak köszönhetően a gazdik bármikor beleshetnek a kutyák hétköznapjaiba.

Cains Resort, Németország: kb. 26 000 forint/éj

Forrás: www.canisresort.com

A vendégek maguk dönthetik el, hogy a szobájukban visszavonulva pihennek vagy éppen egész nap a többi vendéggel játszanak. Bármikor igénybe vehetik a wellness-részleget, a fizioterápiás kezeléseket és minden kutyának saját kutyaszitter segít eligazodni a számos remek programlehetőség között.

Pooch Hotel, Kalifornia: kb. 29 000 forint/éj

A Szilikon-völgy legkedveltebb luxushotele, már ami a kutyákat illeti. A plazmatévé, a franciaágy és a 24 órás webkamerás szolgáltatás itt alapfelszereltség. A nemrégiben nyitott wellness-részleg medencéit bármikor használhatják a négylábú vendégek, de ugyanígy a pedikűr vagy a kozmetika is bárki számára elérhető. Sőt, extra költségként az esti lefekvéskor hasvakarást is kérhetünk kedvencünknek.

Jet Pet Resort, Kanada: kb. 30 000 forint/éj

Forrás: http://jetpetresort.com

Kifinomult ízlésvilágú kutyusok számára tervezték ezt az ötcsillagos luxushotelt, ahol webkamerás megfigyelés biztosítja a gazdikat kedvenceik megfelelő gondozásáról. Franciaágy, plazmatévé, ablakos szobák és lounge terasz szolgálja a négylábúak kényelmét. Az árban egy napi 30 perces masszázs is benne foglaltatik.

Chateau Poochie Dog Resort & Spa, Florida: kb. 31 000 forint/éj

Saját limuzin és privát repülőgép szállítja a kis utasokat ide, vagy a pihenés után haza ebből a minden igényt kielégítő luxushotelből. Napi háromszori séta áll a kutyusok rendelkezésére, illetve háromfogásos gourmet-menü, amit a hotel saját séfje készít el külön-külön az egyes kedvenceknek. A szobák kitűnően felszereltek, sőt, egyes lakosztályokban kristálycsillár világít. A wellness-részlegen kozmetika, szőrzetformázás, szárítás, pedikűr kényezteti szerettünket.

Pet Resort, Ausztrália: kb. 22 000 forint/éj

Forrás: www.petresortsaustralia.com

Ez az ötcsillagos luxushotel Sydneytől nem messze található. A padlófűtéses szobákban Disney-parkokat idéző dekorációval dobják fel a kutyák kedvét. Minden szobához saját úszómedence is tartozik. Az előre megrendelhető menüben a gazdi maga mondhatja meg, mit fogyasszon kedvence addig, amíg ő maga távol van.

Wag Hotels, San Francisco: kb. 34 000 forint/éj

A lakosztályokban webkamera működik, ami nemcsak a megfigyelést teszi lehetővé, de bármikor chatelhetünk is kedvencünkkel. A plazmatévéhez egy 10 ezer darabos filmválogatás is tartozik, így a kutya maga választhatja ki, hogy éppen mit szeretne nézni. A wellness-részlegen aromaterápiás kezelés is igénybe vehető – a nyugtalan kutyáknak szinte kötelező!

D Pet Hotels Chelsea, New York: kb. 46 000 forint/éj

Forrás: http://chelsea.dpethotels.com

Ha egyszer a kutyád beteszi ide a lábát, nehezen fogod tudni innen hazavinni. Ez a luxushotel igazi kánaán. Óriási ágy a lakosztályban, plazmatévé, DVD-kölcsönző áll a rendelkezésére. A spa-ban mindent megkap, amit csak szeretne, még körmöt is festenek neki. A különböző butikokban pedig kedvére válogathat a legdivatosabb ruhák és kiegészítők között.

D Pet Hotel Hollywood, Hollywood: kb. 52 000 forint/éj

A hollywoodi hírességek kedvence ez a hely – mármint akkor, ha arról van szó, hol helyezzék el kedvenceiket, miközben ők valahol máshol nyaralnak. Drew Barrymore és Mimi Driver kutyája például visszajáró vendégek itt. Minden egyes lakosztály más-más designnal rendelkezik, hiszen ahogyan az embereknek is, úgy a négylábúaknak is eltérő lehet az ízlésviláguk. Masszázzsal, különböző kezelésekkel kényeztetik a kutyákat itt, a lakosztályuk pedig nem mindennapi berendezéssel bír.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.