Kutyajó dolguk van a hírességek kedvenceinek. Sokan mindent megtesznek azért, hogy négylábú barátjuk a lehető legjobb bánásmódban részesüljön – gondoljunk csak Paris Hiltonra és hű társára vagy éppen Oprah Winfreyre és kedvencére. Így például ha a gazdi éppen nyaral, hát nyaraljon a kutya is! Íme, a világ legdrágább luxushotelei – kutyák részére.

Ezekben a hotelekben minden kutyának saját szobája van, plazmatévével, franciaággyal és bekészített finomságokkal felszerelve. De kedvükre használhatják a wellness-részleget és minden nap kényeztető masszázsban is részesülnek. 24 órás webkamerás megfigyelés alatt állnak, amit a szálloda személyzete továbbít a gazdinak, így az számítógépén vagy okostelefonján a nap bármely szakában megnézheti, mit is csinál kis kedvence éppen.

LA Dogworks, Hollywood: kb. 16 000 forint/éj

Forrás: www.ladogworks.com

A 2500 négyzetméteren elterülő létesítményt hatalmas kert veszi körül – itt kedvükre szaladgálhatnak a kutyák, tulajdonképpen bármikor, amikor csak kedvük úgy hozza. A játékosabb kutyák pedig kipróbálhatják a nekik készült játszóteret is, ami gyakorlatilag egy jól felszerelt apportírozó pálya. A hálóteremben emeletes ágyak állnak rendelkezésre – mindenki kedvére választhat közülük. A szobában elhelyezett plazmatévén az Animal Planet műsorait nézhetik, illetve olyan egész estés filmeket, amikben híres kutyusok a főszereplők.

Urban Tails Pet Resort, Dubaj: kb. 24 000 forint/éj

A luxushotel Royas Suite-jához saját limuzin és sofőr dukál. A szobákban plazmatévé és franciaágy gondoskodik a pihenésről, a légkondicionált fiteszteremben pedig kedvére edzhet minden négylábú. A 24 órás webkamerás szolgáltatásnak köszönhetően a gazdik bármikor beleshetnek a kutyák hétköznapjaiba.

Cains Resort, Németország: kb. 26 000 forint/éj

Forrás: www.canisresort.com

A vendégek maguk dönthetik el, hogy a szobájukban visszavonulva pihennek vagy éppen egész nap a többi vendéggel játszanak. Bármikor igénybe vehetik a wellness-részleget, a fizioterápiás kezeléseket és minden kutyának saját kutyaszitter segít eligazodni a számos remek programlehetőség között.

Pooch Hotel, Kalifornia: kb. 29 000 forint/éj

A Szilikon-völgy legkedveltebb luxushotele, már ami a kutyákat illeti. A plazmatévé, a franciaágy és a 24 órás webkamerás szolgáltatás itt alapfelszereltség. A nemrégiben nyitott wellness-részleg medencéit bármikor használhatják a négylábú vendégek, de ugyanígy a pedikűr vagy a kozmetika is bárki számára elérhető. Sőt, extra költségként az esti lefekvéskor hasvakarást is kérhetünk kedvencünknek.

Jet Pet Resort, Kanada: kb. 30 000 forint/éj

Forrás: http://jetpetresort.com

Kifinomult ízlésvilágú kutyusok számára tervezték ezt az ötcsillagos luxushotelt, ahol webkamerás megfigyelés biztosítja a gazdikat kedvenceik megfelelő gondozásáról. Franciaágy, plazmatévé, ablakos szobák és lounge terasz szolgálja a négylábúak kényelmét. Az árban egy napi 30 perces masszázs is benne foglaltatik.

Chateau Poochie Dog Resort & Spa, Florida: kb. 31 000 forint/éj

Saját limuzin és privát repülőgép szállítja a kis utasokat ide, vagy a pihenés után haza ebből a minden igényt kielégítő luxushotelből. Napi háromszori séta áll a kutyusok rendelkezésére, illetve háromfogásos gourmet-menü, amit a hotel saját séfje készít el külön-külön az egyes kedvenceknek. A szobák kitűnően felszereltek, sőt, egyes lakosztályokban kristálycsillár világít. A wellness-részlegen kozmetika, szőrzetformázás, szárítás, pedikűr kényezteti szerettünket.

Pet Resort, Ausztrália: kb. 22 000 forint/éj

Forrás: www.petresortsaustralia.com

Ez az ötcsillagos luxushotel Sydneytől nem messze található. A padlófűtéses szobákban Disney-parkokat idéző dekorációval dobják fel a kutyák kedvét. Minden szobához saját úszómedence is tartozik. Az előre megrendelhető menüben a gazdi maga mondhatja meg, mit fogyasszon kedvence addig, amíg ő maga távol van.

Wag Hotels, San Francisco: kb. 34 000 forint/éj

A lakosztályokban webkamera működik, ami nemcsak a megfigyelést teszi lehetővé, de bármikor chatelhetünk is kedvencünkkel. A plazmatévéhez egy 10 ezer darabos filmválogatás is tartozik, így a kutya maga választhatja ki, hogy éppen mit szeretne nézni. A wellness-részlegen aromaterápiás kezelés is igénybe vehető – a nyugtalan kutyáknak szinte kötelező!

D Pet Hotels Chelsea, New York: kb. 46 000 forint/éj

Forrás: http://chelsea.dpethotels.com

Ha egyszer a kutyád beteszi ide a lábát, nehezen fogod tudni innen hazavinni. Ez a luxushotel igazi kánaán. Óriási ágy a lakosztályban, plazmatévé, DVD-kölcsönző áll a rendelkezésére. A spa-ban mindent megkap, amit csak szeretne, még körmöt is festenek neki. A különböző butikokban pedig kedvére válogathat a legdivatosabb ruhák és kiegészítők között.

D Pet Hotel Hollywood, Hollywood: kb. 52 000 forint/éj

A hollywoodi hírességek kedvence ez a hely – mármint akkor, ha arról van szó, hol helyezzék el kedvenceiket, miközben ők valahol máshol nyaralnak. Drew Barrymore és Mimi Driver kutyája például visszajáró vendégek itt. Minden egyes lakosztály más-más designnal rendelkezik, hiszen ahogyan az embereknek is, úgy a négylábúaknak is eltérő lehet az ízlésviláguk. Masszázzsal, különböző kezelésekkel kényeztetik a kutyákat itt, a lakosztályuk pedig nem mindennapi berendezéssel bír.