Cambridge hercegnőjét Kamilla megkérte, szabaduljon meg hosszú loknijaitól és fesse is más színűre a haját. Korábban a brit királynő adta parancsba, hogy változtassák meg Vilmos feleségének öltözködési stílusát.

Rászállt a királyi udvar szegény Katalinra. Pár hete II. Erzsébet rendelte el, hogy alaposan változtassanak a hercegnő ruhatárán, hogy sokkal királynőibb legyen a megjelenése. Most pedig „mostoha anyósa", Kamilla sürgeti őt, hogy vágassa le gyönyörű, barna haját – írja a Female First. 

Forrás: AFP/Richard Pohle

Károly herceg felesége arra kérte Katalint, váltson rövidebb és világosabb fazonra, ami sokkal kezelhetőbb, mint a hosszú, pláne a gyakran szeles, angol időjárásban. Kamilla ezt azután mondta, hogy Katalin fürtjei a minap egy eseményen az arcába csapódtak. „Az uralkodóház tagjainak mindig elegánsan kell megjelenniük, Katalin viszont rombolja ezt a képet a gyakran kócos hajával" – mondta egy bennfentes.

Reméljük, Vilmos neje nem hagyja magát és ugyanúgy ellenáll majd ennek a kérésnek is, mint tette ezt a brit uralkodóévalPláne, hogy egy friss felmérés szerint a 31 éves szépséget választották meg a „hajkirálynőnek". Ezzel olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Beyoncé vagy Kim Kardashian.