Katalin hercegnő hajvágás Kamilla walesi hercegnő II. Erzsébet brit királynő Vilmos herceg rendezetlenség rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnőjét Kamilla megkérte, szabaduljon meg hosszú loknijaitól és fesse is más színűre a haját. Korábban a brit királynő adta parancsba, hogy változtassák meg Vilmos feleségének öltözködési stílusát.

Rászállt a királyi udvar szegény Katalinra. Pár hete II. Erzsébet rendelte el, hogy alaposan változtassanak a hercegnő ruhatárán, hogy sokkal királynőibb legyen a megjelenése. Most pedig „mostoha anyósa", Kamilla sürgeti őt, hogy vágassa le gyönyörű, barna haját – írja a Female First.

Forrás: AFP/Richard Pohle

Károly herceg felesége arra kérte Katalint, váltson rövidebb és világosabb fazonra, ami sokkal kezelhetőbb, mint a hosszú, pláne a gyakran szeles, angol időjárásban. Kamilla ezt azután mondta, hogy Katalin fürtjei a minap egy eseményen az arcába csapódtak. „Az uralkodóház tagjainak mindig elegánsan kell megjelenniük, Katalin viszont rombolja ezt a képet a gyakran kócos hajával" – mondta egy bennfentes.

Reméljük, Vilmos neje nem hagyja magát és ugyanúgy ellenáll majd ennek a kérésnek is, mint tette ezt a brit uralkodóéval. Pláne, hogy egy friss felmérés szerint a 31 éves szépséget választották meg a „hajkirálynőnek". Ezzel olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Beyoncé vagy Kim Kardashian.

5 kérdés a szépségről: Epres Pannihttp://www.life.hu/trend/20140217-5-kerdes-a-szepsegrol-epres-panni.htmlA gyönyörű magyar modell sportos életmódot folytat, de a szépségápolásra is nagyon odafigyel. Az arcbőre a mai napig tökéletes, de persze neki is van néhány dolog, amire igyekszik minél jobban odafigyelni. A Life.hu sorozatában ezúttal Epres Panni mesélt nekünk szépségápolási szokásairól. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huNecchálóban lepte meg rajongóit Lady Gagahttp://www.life.hu/trend/20140218-lady-gaga-enekesno-bugyiban-es-melltartoban-osztott-autogramot-a-hideg-new-yorkban.htmlAz extravagáns énekesnő csupán egy bugyit és melltartót kapott magára, így osztott autogramot a mínusz 5 fokos New York-i hidegben.Trend--Sok(k)? Csupasz mellű modell a címlaponhttp://www.life.hu/trend/20140218-anja-rubik-lengyel-modell-az-orosz-vogue-magazin-marciusi-cimlapjan-meztelen-mellel-pozol.htmlEzt a kérdést boncolgatja most szinte valamennyi divatblog és -oldal Anja Rubik Vogue címlapja kapcsán.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.