Megszegte a királynő parancsát Katalin hercegnő

Forrás: AFP/David Crump -
megszegés újrahasznosítás Erzsébet királynő Katalin hercegnő Buckingham-palota szoknya estély Alexander McQueen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnője ismét ragyogott tűzpiros Alexander McQueen ruhájában, amelyben mindössze egyetlen kifogásolnivalót találhatott Erzsébet királynő.

Ugyanazt a ruhát öltötte magára Katalin hercegnő a hétfő esti Buckingham-palotában tartott estélyre, mint amelyben két éve is pompázott a királynő jubileumi ünnepségén.

Forrás: AFP/David Crump

Cambridge hercegnőjén természetesen most is kifogástalanul állt a piros Alexander McQueen ruha, amelynek mindössze egyetlen hibája volt: a szoknya térd fölött végződött. Vajon mit szólt ehhez Erzsébet királynő, aki pár hete szigorúan rendelkezett Vilmos feleségének öltözködését illetően? A fotó alapján nem vetette fel a jókedv...

Így ünnepli a Valentin-napot Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20140214-katalin-hercegno-a-northolti-kozepiskola-the-art-room-muveszetterapias-program-megnyitojan-tolti-a.htmlEgy középiskola művészetterápiás programjának megnyitóján tölti a szerelmesek ünnepét Vilmos herceg felesége.Család--Sosem látott képek Katalin hercegnőrőlhttp://www.life.hu/trend/20140121-sosem-latott-kepek-kerultek-elo-katalin-hercegno-es-vilmos-elso-talalkozasarol.htmlÍgy még biztosan nem láttad Katalin hercegnőt! A 2002-es fotók a Duchess of Cambridge News & Style Files elnevezésű Facebook-oldalra kerültek fel.TrendKatalin hercegnő a leglustább uralkodóhttp://www.life.hu/kult/20140115-katalin-hercegnot-valasztotta-meg-a-dan-ekstra-bladet-bulvarlap-az-egyik-leglustabb-europai.htmlA legstílusosabb, a legkedveltebb, a legvonzóbb – újabb leggel bővült a Katalin hercegnőt illető jelzők sora.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.