Palvin Barbara Mihalik Enikő Dukai Regina Dundika celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan gyönyörű magyar hírességet ismerünk a televízióból és a mozivászonról, mi azonban arra lennénk kíváncsiak, hogyan is festene a magyar álomnő? Összeszedtünk néhány csodás hajkoronájú, igéző szemű, csókos ajkú és tökéletes orrú hírességet, és belőlük gyúrjuk majd össze az igazi magyar szépséget - a segítségeddel!

Hollywood legszebb asszonya után kíváncsiak vagyunk arra, hogyan is festene a csupa híres hazai sztárokból összegyúrt álomnő. A Life.hu szerkesztősége összegyűjtött néhány hírességet, akikből ti szavazzátok meg, kinek van a legszebb szeme, haja, orra és ajka. A legtöbb voksot kapott hölgyekből pedig hamarosan összegyúrjuk a legszebb arcot. Szavazni csütörtök estig tudtok, minden nap egyszer. Indulhat is a játék!

Szem

Kutatások szerint a férfiak a szemet nézik meg elsőként a női arcon. Meleg barna, különleges zöld vagy igéző kék szem - melyik a leggyönyörűbb?

Kinek van a legszebb szeme?

Haj

A hajkorona a nő ékessége, legyen az akár fekete, barna, vörös vagy szőke. Egy álomnőnek kötelező szőkének lennie? Egyáltalán nem, sőt!

Kinek van a legszebb hajkoronája?

Ajkak

A csókos száj nagyon csábító, de mennyire fontos, hogy vastag legyen és húsos? Hollywoodban Angelina Jolie és Julia Roberts ajkai a mérvadók - itthon kinek adnád a trófeát?

Kinek az ajkai a legszebbek?

Orr

A pisze, nőies orr az arc egyik legfontosabb pontja. De vajon létezik olyan, hogy tökéletes?

Kinek van a legszebb orra?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.