Egy bombanőt nehéz még tovább szépíteni, de nekünk azt hiszem, sikerült! Bea már akkor csodásan festett, amikor belépett hozzánk, hát még milyen csinosan távozott!

Bea igazán tudatos kétgyerekes anyuka: rendszeresen sportol és odafigyel a családjára is. Egészségesen táplálkoznak és rendszeresen mozognak - a férje is nagy sportember. Közösen túráznak, bicajoznak, amikor csak tehetik, bár a kamasz lányaikat egyre nehezebb kimozdítani otthonról... A sok mozgásnak (3x5 kilométert fut egy héten) meg is van az eredménye - Bea fantasztikus formában van, bár azt mondja, a lábaival nem elégedett, mert világéletében túl vékonynak tartotta őket. Bizony, ilyen is van! Általában azt hallja az ember, hogy arra panaszkodnak a nők, milyen vastag ez vagy az a testrészük... Nos, itt vanaz  ellenpélda, van olyan, aki a vékonyságával nem elégedett! Viszont Bea meg is tesz mindent, hogy ezen változtasson, nem csak sajnálja magát.

/1403/Bea__2014311145123

Sőt, máson is változtatott az elmúlt időszakban: "Azt hallottam, hogy negyven felett már nem szabad smink nélkül kilépni a házból. Én eddig szinte sosem sminkeltem, csak ha az alkalom megkövetelte. Most viszont kezdek megbarátkozni a gondolattal, sőt mindenféle krémet is beszereztem már magamnak, hogy megfelelően tudjam ápolni a bőrömet: van nappali és külön éjszakai krémem, valamint ránctalanítóm is. Ez eddig nem volt jellemző.”  Hozzánk is azért látogatott el, hogy megnézze, mi áll neki a legjobban, hogyan sminkeljen, mi a legelőnyösebb frizura a számára. Mi pedig munkához láttunk.

Niki még rövidebbre vágta Bea amúgy is rövid haját: "Ő a tipikus rövid hajú nő. Nemcsak remekül áll neki ez a fazon, hanem sportos életviteléhez is nagyszerűen passzol, hiszen könnyen formázható, kezelhető."

/1403/Bea__201431114522

Blúz, nadrág: Mohito, Cipő: Promod

 Oscarra inspirálóan hatott Bea személyisége és Niki dinamikus frizurája: "Ezt a frissességet igyekeztem megtartani. Az arctisztítás és hidratálás után egységesítettem a bőre színét, szerkezetét az alapozással, amit finoman púdereztem. Az orcákat barackos arcpirosítóval élénkítettem. Gyönyörű barna szemét földszínekkel hangsúlyoztam, picit mélyítettem a szempillatövet feketével. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki. Szemöldökét megformáztam és a hajszínéhez élénkítettem. Ajka természetességét nude ajakrúzzsal őriztem meg."

A FASHION DONOR a tavasz színeit és mintáit varázsolta Beára, egy csipetnyi monokróm vonallal. "Olyan blúzt választottunk, amely stílusosan szexi, a zárt nyak alatti kivágás játékossága teszi érdekessé a minták mixelése mellett az outfitet."

/1403/Tavas2014311144837

Bizony Beáról nemcsak az derült ki, hogy rendkívül bájos, közvetlen nő, és szuperül néz ki, hanem az is, hogy van egy titkos modellénje is, amiről talán nem is tudott. Nagyon ügyesen viselkedett a kamera előtt, fegyelmezetten követte Kata instrukcióit, így pedig szuper képek készültek róla! Nagyon szeretjük mi is a végeredményt, és reméljük, ő és a családja is elégedett lesz, amint meglátják a profi fotósorozatot. Várunk legközelebb is, Bea!