Furfangos gallérdísszel feldobhatod a megszokott felsődet!

Takács Nóra dísz Hogyan legyek jó nő? videó ruhadarab gallér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan módja van annak, hogyan újíts fel egy régi ruhadarabot. Most mutatok egy rendkívül gyors és ötletes megoldást.
Szépítő turmix gyümölccsel és zöld teávalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140311-hogyan-legyek-jo-no-szepito-turmix-gyumolccsel-es-zold-teaval.htmlKülönleges, rendkívül egészséges és finom turmixot készíthetsz magadnak, ha gyümölcsöt zöld teával vegyítesz. Próbáld ki!Hogyan legyek jó nőOrigoKészíts trendi karkötőt - hajgumiból és láncból!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140310-hogyan-legyek-jo-no-keszits-trendi-karkotot-hajgumibol-es-lancbol.htmlTudod, hogy mi mindent lehet készíteni egy hajgumiból és láncból? Ha nem, akkor nézd meg a mai videót, és minden kiderül!Hogyan legyek jó nőOrigoEz aztán a retrófrizura - így készül a hajpuffancshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140308-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszul-a-hajpuffancs.htmlA Life.hu kérésére ma elkészítettem egy különleges frizurát. A végeredményt itt láthatjátok: ez a hajpuffancs!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.