Telekom Vivicittá mellrák Mokka Szily Nóra eltűnés új élet projekt Kropkó Péter albert kinga futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nóra coach és Kropkó Péter mozgáskoordinátor, a Life.hu sztárszerzői a TV2 Mokkában meséltek Kinga eltűnéséről. 

A Mokka stábja is drukkol Kingának, mindeki bízik abban, hogy Kinga előkerül és folytatja a felkészülést a Vivicittára. A Mokka adását itt nézheted meg:

Biztasd Kingát! 1 lájk = 1 hajrá!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140314-albert-kinga-nem-valaszol-edzoi-hivasara-es-tovabbra-sem-jelenik-meg-az-edzeseken-ezuttal-a.htmlTovábbra sem jelenik meg az edzéseken Albert Kinga. A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja telefonon sem elérhető. A Life.hu szakértői aggódnak az életmódváltásba pár hónapja belefogott édesanyáért, ezért az olvasók segítségét kérik: Kinga Facebook oldalán 1 lájkkal biztassák őt.Kinga--Kinga sztrájkol - nem válaszol edzői hívásárahttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140312-kinga-sztrajkol-nem-valaszol-edzoi-hivasara-nem-jelent-meg-az-edzeseken.htmlNem jelent meg a mai edzésén Albert Kinga. A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja feltehetőleg azért nem akarja a Vivicittá futóversenyre való felkészülést folytatni, mivel tegnap edzője a nyilvánosság előtt bejelentette, hogy a hosszabb, 10 km-es távon kell indulnia. Kinga csalódott, úgy érzi, kihagyták a döntésből.KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huKinga besokallt! Feladja?http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140311-kinga-elfaradt-es-besokall-azert-mert-az-edzoi-kropko-peter-es-gajdos-tamas-nyilvanosan.htmlKinga nemrégiben egy amatőr futóversenyen próbálta lemérni jelenlegi fizikai állapotát: kíváncsi volt, mennyit bír egyhuzamban futni. A megmérettetésen jól szerepelt, aminek hatására edzői, a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás mozgáskoordinátorok nyilvánosan bejelentették, hogy Kinga a Vivicittá 10 km-es távját fogja áprilisban teljesíteni. Kinga nem vette jó néven, hogy edzői nem avatták be a döntésükbe, és mivel lelkileg amúgy sincs túl jó passzban, kissé megorrolt mestereire. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.