overáll Shailene Woodley mellbimbó Sarah Jessica Parker Rosario Dawson ruha Dolce&Gabbana vörös szőnyeg Rosie Huntington-Whiteley divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt bárki pálcát törne a fejünk fölött, leszögezzük: nem gonoszkodunk, csupán örömmel nyugtázzuk, a sztárok is csak emberek. Tévedni pedig, mint tudjuk, emberi dolog. Csak az ő esetükben még feltűnőbb. Megszületett a Divatmustra kistestvére: nézd meg, milyen hibákat követtek el a héten celebjeink a vörös szőnyegen.

Akiben a legnagyobbat csalódtunk a héten: Sarah Jessica Parker és az alábbi hétköznapi szettje. Hiába húzhatott magára bármit Carrie Bradshaw-ként, ezt most nem tudja lenyomni a torkunkon. Mentségére szóljon, csak a suliig kellett kibírnia benne, ahová a gyerekeit kísérte. Kevésbé szerencsésen alakult Dianna Agron bakija, akinek egy egész estét kellett végigbuliznia az alábbi öltözékben. A színésznő szettjének darabjaival külön-külön amúgy semmi baj nincs, csak azt sajnáljuk, ahogyan összekombinálta őket. Ne utánozza senki! Ismételjük, senki.

Ki bakizott nagyobbat: SJP vagy Dianna Agron?

Forrás: AFP, Northfoto

Shailene Woodley elaludt. Vagy egy baráti kocsmázásról esett be. Nem tudjuk, de ezt a sortos megoldást egy privát filmvetítésre akkor sem értjük. Rosario Dawson esetében pedig nehéz eldönteni, melyik a rosszabb: a túl bő és rajta sehogy sem álló Diane von Furstenberg overáll, vagy a hozzá tartozó narancs színű szemsminkje.

Ki lőtt mellé jobban: Shailene Woodley vagy Rosario Dawson?

Forrás: AFP

Ki elrejtette, ki megmutatta. Olga Sorokina a legújabb Karl Lagerfeld parfüm bulijának színvonalát emelte egy kis mellbimbóvillantással – ezután bizonyára többen megjegyzik a fehérorosz modell és divattervezőnő nevét. A gyönyörű Rosie Huntington-Whiteley pedig pont úgy csinálta, ahogyan az egy népmesében is megállná a helyét: vitt is, meg nem is, mutatott is, meg nem is. Zárójelben: neki még ez a baki is jól tud állni (a fenébe).

Melyikük villantása kínosabb?

Forrás: AFP, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.