Egy kicsiny női praktikával szuperformába lendült Marietta

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magától sosem mert volna jelentkezni, de nagyon örült, hogy a lánya megtette helyette, mert úgy érzi, teljesen átváltozott - áradozott Marietta, aki rendszeres Life.hu-olvasó, és egyetlen délután alatt bombaformába hoztunk!

Marietta 42 éves, két felnőtt lánya van, jelenleg otthon dolgozik, masszőr végzettséggel. Csapatunk minden szakemberére ráfért volna egy alapos masszázs, úgy kiült rajtunk a tavaszi fáradtság, most azonban nem Marietta kényeztetett minket, hanem mi őt. Eleinte furcsának is érezte, hogy ő van a középpontban, rá figyel mindenki, de persze idővel szépen feloldódott hosszas beszélgetésünk alatt. Mesélt nekünk magáról, a szokásairól, az életéről: "Lenne mit változtatni a külsőmön, látom én, de inkább megnyugtatom magamat, hogy jó az úgy, ahogy van. Számomra macera, hogy sminkeljek, kövessem a kis női praktikákat, mert nem érzek rá igazi késztetés. Talán mert kicsit lusta vagyok” - mesélte Marietta, mit sem sejtve, Oscar füle hallatára, ami azért volt nagy hiba, mert Oszi bizony nem szereti, ha valaki félvállról veszi saját magát. Gyorsan Marietta lelkére is beszélt: "A szépség a hozzáállás művészete. Arra van időnk, amire akarjuk. Jobban kellene tisztelned és szeretned magadat” - korteskedett Oscar, és úgy tűnt, meg is győzte ezzel Mariettát. A puding próbája viszont az evés, így tudtuk, hogy igazán a kimondott szavaknak akkor lesz súlya, amikor megmutatjuk, hogy egy kis munkával, kis törődéssel mi mindent tud
kihozni magából Marietta, akár egyedül is, otthon. Így aztán hamarjában munkához is láttunk. Niki, Oscar és a stylistok kezei között, és persze az én őrző tekintetem alatt megkezdődött az átalakítás.

/1403/Marie2014325153042

Először Niki látott munkához. "Mariettának természetes vörös hajszíne van, amit semmi esetre sem szerettem volna átfesteni, mert nagyon ritka, ráadásul összesen körülbelül 3 szál ősz hajszála van. Tehát a színen nem, viszont a haja hosszán sokat változtattam, jóval rövidebbre vágtam. Marietta nem túl magas, ezért korábbi, hosszabb haja optikailag 'összenyomta' őt, a rövidebb frizura viszont jóval előnyösebben állt."

Oscar nem véletlenül korteskedett, most élesben bizonyította, miről beszélt. "Az arctisztítás után hidratáltam a bőrét a csodakrémmel, majd ultrakönnyű, folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét. Orcáit sand árnyalatú arcpirosítóval élénkítettem. Gyönyörű szemét finom földszínekkel hangsúlyoztam, majd feketével kiemeltem a vízvonalát. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem. Szemöldökét hajszínéhez igazítottam, megformáztam. Ajkát korallpiros rúzzsal hoztam izgalomba."

/1403/Marie2014325153128

Zakó: F&F, Felső, táska: Mohito, Harisnya: Calzedonia, Cipő: H&M

Végül a Fashion Donor válogatta össze a legmegfelelőbb szettet. "Marietta tónusaihoz mindenképp szerettük volna felhasználni a zöld színt. Monokróm felsővel és zakóval tettük elegánssá a megjelenését, kiemelve keskeny és csinos derekát és vonalait, amire joggal lehet büszke."

/1403/Eleg_2014325153725

Mikor készen lettünk az átalakítással, senki nem hitt a szemének, még Marietta sem! Fantasztikusan nézett ki, mintha egy teljesen más nő állt volna előttünk. A fotózás gördülékenyen ment, Marietta élvezte az egészet, éppen ezért ügyesen pózolt Kata kamerája előtt, mi pedig csöndesen bólogattunk a háttérben, hogy bizony-bizony, igazunk lett: egy kis odafigyelés, és ahogy Marietta fogalmazott "női praktika" kell csupán ahhoz, hogy valaki szuperformába lendüljön. Meg persze nem árt néha egy profi csapat sem, akik megadják a kezdő lökést!

Jónő team: Nővé varázsoltuk a kislányos anyukát!http://www.life.hu/atalakitunk/20140318-atalakit-a-jono-team-nove-varazsoltuk-a-kislanyos-anyukat.htmlSokszor mondja az ember: nahát, egyáltalán nem nézel ki annyinak! Pedig nem is feltétlenül gondoljuk komolyan. Tamara esetében viszont teljesen őszinte volt mindenki döbbenete, amikor kiderült: 33 éves és két gyerek édesanyja. ÁtalakítunkOrigoSport, krémek és egy leheletnyi smink - ettől virul Bea!http://www.life.hu/atalakitunk/20140311-atalakit-a-jono-team-bea-szepsegenek-titka-a-sport-es-a-kremek.htmlEgy bombanőt nehéz még tovább szépíteni, de nekünk azt hiszem, sikerült! Bea már akkor csodásan festett, amikor belépett hozzánk, hát még milyen csinosan távozott!ÁtalakítunkOrigoJónő Team: A szerelemtől ragyog Timihttp://www.life.hu/atalakitunk/20140218-atalakit-a-jono-team-a-szerelemtol-ragyog-timi.htmlA szerelem elvarázsolja az embert, és bizonyos szempontból meg is változtatja. Elemi igényünk támad olyan széppé tenni a külsőnket, mint amennyire a lelkünk ragyog. Ezért jelentkezett hozzánk Timi is, akit nagy szeretettel fogadtunk.ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.