Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor mondja az ember: nahát, egyáltalán nem nézel ki annyinak! Pedig nem is feltétlenül gondoljuk komolyan. Tamara esetében viszont teljesen őszinte volt mindenki döbbenete, amikor kiderült: 33 éves és két gyerek édesanyja. 

Erre tényleg nem számítottunk! Tamara olyan fiatalos (persze fényképen nem biztos, hogy ez annyira erőteljesen átjön, mint élőben), hogy én magamban egyetemista, húszas évei elején járó lánynak gondoltam. Akkor jött az első meglepetés, amikor beszélgetés közben szóba hozta a gyermekeit. Már több gyereke is van? - néztünk össze finoman Nikivel, majd megtudtuk az életkorát, bólintottunk egyet, és újfent gondolatainkba merültünk. Nekem az járt a fejemben, hogy ez vajon 100% genetika, vagy tud valami csodaszerről, ami fiatalon tartja, míg Niki azon elmélkedett, milyenre is csinálja meg a haját. Végül elárulta Tamara, hogy ez a fiatalosság valószínűleg örökletes a családjában, mert az anyukája is remekül néz ki, de az is közrejátszhat, hogy vegetáriánus családban nőtt fel, így már régóta nagyon egészségesen, vitamindúsan táplálkozik.

/1403/Tamar2014318134124

Minek kell egy ilyen szép, fiatal anyukának átalakulni? - tehetjük fel a kérdést. Nos, több oka is van, hogy Tamara jelentkezett hozzánk. "6 éve vagyok otthon a gyerekekkel, már nagyon vágyom arra, hogy dolgozzam, jó lenne visszacsöppenni a felnőttek világába lassacskán. Ehhez viszont önbizalomra van szükségem, hogy el merjek menni egy állásinterjúra például. Nem mellesleg: végre nőnek akarom érezni magamat, nem csupán anyának."

Azt mesélte, hogy gyerekei születése előtt is inkább kényelmesen öltözködött, semmint nőiesen, szóval most jött nála az elhatározás: ideje igazi nővé válni, ideje „felnőni”. Bármennyire is irigylésre méltó (mert tényleg az!), hogy ilyen fiatalnak látszik, azt mesélte, azért vannak hátulütői a dolognak: "Tudom, hogy fiatalnak tűnök, emiatt sokan nem is vesznek felnőtt számba. Amikor például terhes voltam, sokan megbámultak, leányanyának néztek, pedig ott volt mellettem a férjem is" - mesélte Tamara, aki egyébként semmit sem bíz a véletlenre: az egészséges táplálkozás mellett a mozgásra is odafigyel. Nemrég írta nekem a Facebook oldalunkon, hogy jön futni velünk (Kingával együtt készülünk a Vivicittára). Így kell ezt, kérem szépen! Miután alaposan megtárgyaltunk mindent, a csapat munkához is látott.

/1403/Tamar201431813424

Szoknya, pulóver: Mohito, Nyaklánc: Promod, Szandál: H&M, Táska: F&F

Elöször Niki vette kezelésbe Tamara haját. "Tamarának nagyon jól áll a jelenlegi sötétszőke hajszíne, fehér bőrével szépen harmonizál. Éppen ezért nem is változtattam rajta. Mivel éppen növeszti a haját, ezért a formáját sem alakítottam át, csupán formára szárítottam. Mivel a hétköznapokban egyenesen hordja a haját megmutattam, milyen jól áll neki a göndör frizura."

Azután Oscar következett. "Nagyon inspiráló volt a személyisége, törékenysége. Bájos ártatlanságát próbáltam hangsúlyozni. Ultravékony alapozással egységesítettem a bőre színét, szerkezetét. Orcáit barackos fénnyel emeltem ki. A szemzugba egy irizáló textúrával kezdtem a szemkiemelést, majd finoman a szempillatőbe satíroztam egy kis lilát, majd mélyítettem egy pici feketével. Szempilláit egy ívelő szempillaspirállal festettem ki. Szemöldökét hajszínéhez igazítottam, egy kicsit megformáztam,hogy még kifejezőbb legyen a tekintete. Ajka frissességét egy korall lazac árnyalattal élénkítettem."

A Fashion Donor tagjai nagyon meglepődtek, amikor Tamara közölte velük, hogy családanya, háziasszony. "Kislányos bájával és frissességével azt gondoltuk, egy tini érkezett hozzánk. Gondoltuk, ráerősítünk erre a vonalra és púder-babás színekkel és bájos vonalú ruhákkal tesszük még ellenállhatatlanabbá Tamarát. Nőies, vagányabb darabokkal ellensúlyoztuk a szettet."

/1403/Elk_p2014318133257

Mikor minden szakember elkészült, egy teljesen más Tamara állt előttünk, szuperül nézett ki. Már nem kislány volt, hanem igazi nő! Ennek megfelelően viselkedett fotózás közben is: fegyelmezett volt, de közben jókedvű is. Igazán klassz napot tölthettünk együtt, jó volt vele beszélgetni, kedves volt, figyelmes és még sütit is kaptunk tőle. Alig várom, hogy találkozzunk ismét a futóversenyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.