Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow magánéletéről, divatbakijairól, munkájáról sokat hallani mostanában. Kittiről viszont keveset tudtunk, egészen addig, amíg meg nem látogatott minket. Mi a közös a két szőkeségben? Az, hogy hihetetlenül hasonlítanak egymásra, amire mi még inkább ráerősítettünk egy szép sminkkel, frizurával és ruhával.

Gwyneth Paltrow csodálatos nő, fantasztikusan néz ki. Nekem a törékeny alkata és a haja tetszik a legjobban, no, nem mintha az arcán bármi kivetnivalót találnék. Mikor meghirdettük a hasonmás átalakításunkat Kitti elsőként jelentkezett, és a levelét sem kellett elolvasnom ahhoz, hogy tudjam: a szép, szőke színésznő hasonmásaként szeretne hozzánk bekerülni. Kiköpött Gwyneth! - gondolta a csapat, így meg is hívtam egy ajándék átalakításra, hogy még jobban előcsalogassuk a fiatal lányból a szupersztárt.

Kitti 28 éves (bár jóval fiatalabbnak néz ki), egy gyorsétteremben dolgozik. Elmondása szerint itt "fedezték fel" a vendégek a hasonlóságot közte és a színésznő között, többen szóvá is tették, kérdezgették a dologról. Addig neki fel sem tűnt a hasonlóság, de mostanra már látja, miért mondják az emberek. "Igazából nem tudok sokat a színésznőről, ha jobban belegondolok talán egy filmjét sem láttam eddig. Mindenképpen pótolom majd a hiányosságaimat, ha már egy napra az ő bőrébe bújhatok! Nagyon izgatott vagyok!"

/1404/Kitti201448161646

Ruha: H&M; Karkötő: H&M

Szuper feladat valakiből kihozni a legtöbbet, de picivel talán még nagyobb kihívás valakivé formálni egy hozzánk érkező hölgyet. Imádtuk ennek az átalakításnak minden percét, különösen, amikor láttuk, milyen csodásan fest Kitti a "Gwyneth ruhában". Ez mindenkit megihletett és rögtön munkához is láttunk.

Először Niki készítette el "Gwyneth" frizuráját: "Kitti megdöbbentően hasonlít a színésznőre, még a hajuk színe is megegyezik, a textúrájuk viszont nem, ezért javítanom kellett a haja állapotán. Hajfénysampont használtam hajfénybalzsammal, és még egy különleges pakolást is tettem fel, hogy a haja úgy tündököljön, csillogjon, akár egy igazi sztáré."

/1404/Kitti201448161851

Azután Oscar látott munkához: "Gwyneth Paltrow kifinomult sminkjét a tökéletes alapozás után az arc csontosításával folytattam. Szemét high lighttal alapoztam le,majd egy kis barna szemhéjpúderrel mélyítettem a szempillatövet. Fekete krémtussal kiemeltem a vízvonalát, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki. Szemöldökét enyhén élénkítettem. Ajkának természetes ragyogásához nude ajakrúzst használtam,majd megspékeltem egy kis szájfénnyel."

A Fashion Donor a színésznő megjelenéseihez híven egy letisztult színű, szuper nőies ruhát választott Kittinek. "Háttérként egy nagyobb díjátadót, eseményt képzeltünk el. Később kiderült, hogy Kittihez is a nőies vonalak és formák állnak közel, így nem volt számára idegen Gwyneth bőrébe, stílusába bújni. Kiegészítőnek egy karkötőt választottunk (ügyelve a letisztultságra), ami még jobban megcsillogtatja Kitti megjelenését."

/1404/Kitti201448162746

Mikor Kitti a kamera előtt pózolt, lassan kezdte átvenni a színésznő finom mozdulatait is, hála Kata pontos instrukcióinak. Csodás képek készültek! A szemünk láttára elevenedett meg a stúdióban Hollywood, minden csillogásával! Köszönjük Kittinek ezt a szép élményt. Reméljük, máskor is megtisztel minket azzal, hogy minket választ egy-egy nagyobb díjátadó alkalmával. ;-)

Új alakjához és életéhez alakítottuk Erikáthttp://www.life.hu/atalakitunk/20140401-atalakit-a-jono-team-uj-alakjahoz-es-eletehez-alakitottuk-erikat.htmlVannak olyan családok, akik már a puszta jelenlétükkel is jókedvre derítenek. Amikor Erika, kislánya Bora és férje megérkeztek hozzánk, egyből elvarázsolták az egész csapatot. Annyi szeretet, egymásra irányuló figyelem és őszinte jóság áradt belőlük, hogy csak álltunk és mosolyogva figyeltük ezt a csodás kis családot. ÁtalakítunkOrigoEgy kicsiny női praktikával szuperformába lendült Mariettahttp://www.life.hu/atalakitunk/20140325-atalakit-a-jono-team-egy-kicsiny-noi-praktikaval-szuperformaba-lendult-marietta.htmlMagától sosem mert volna jelentkezni, de nagyon örült, hogy a lánya megtette helyette, mert úgy érzi, teljesen átváltozott - áradozott Marietta, aki rendszeres Life.hu-olvasó, és egyetlen délután alatt bombaformába hoztunk!ÁtalakítunkOrigoJónő team: Nővé varázsoltuk a kislányos anyukát!http://www.life.hu/atalakitunk/20140318-atalakit-a-jono-team-nove-varazsoltuk-a-kislanyos-anyukat.htmlSokszor mondja az ember: nahát, egyáltalán nem nézel ki annyinak! Pedig nem is feltétlenül gondoljuk komolyan. Tamara esetében viszont teljesen őszinte volt mindenki döbbenete, amikor kiderült: 33 éves és két gyerek édesanyja. ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.